Sport

Cornel Dinu ramane conectat la aparatele de la Terapie Intensiva

Publicat: 14 aug. 2011
1

Cornel Dinu a trecut cu bine peste operatia pe cord deschis. Medicii sustin ca minimum zece ani nu va mai avea probleme cardiovasculare. Pentru Cornel Dinu, noaptea de vineri spre sîmbata a fost cea mai grea, dupa interventia chirurgicala pe cord deschis ce a durat mai bine de 7 ore. Organismul lui Mister a reactionat bine, iar doctorii au rasuflat usurati. „A depasit cu bine noaptea, iar starea domnului Dinu este stabila. S-au facut atîtea by-pass-uri coronariene cîte au fost nevoie. Va fi în continuare sub atenta supraveghere a echipei medicale”, a spus doctorul Serban Bradisteanu.
Mister s-a trezit ieri dimineata, însa a ramas conectat la aparate si mentinut pe medicatie specifica, lucru ce se va întampla pana maine, cand va fi mutat înapoi în salon. Oficialului de 63 de ani, operatia pe cord deschis i-a adus si o garantie de viata. „In peste 90% din cazuri, by-pass-urile coronariene au stopat preinfarcturile în urmatorii zece ani de viata. Acest gen de operatie e ca o asigurare ca nu vor mai exista probleme cardiovasculare”, explica medicii.
„Speram ca evolutia sanatatii lui Dinu sa fie buna în continuare. Nu cred ca va fi nevoie de o alta interventie chirurgicala. Cornel îsi va putea relua activitatea normala dupa aceasta operatie” (Serban Bradisteanu)

Adauga un comentariu