National

Cornel Galeș ar fi murit într-un accident rutier în Spania! Nașa lui de cununie a făcut anunțul- Update

Publicat: 01 dec. 2019

Există zvonuri conform cărora Cornel Galeș ar fi murit într-un accident rutier în Spania. Nașa de cununie al lui Cornel Galeș și a Ilenei Ciuculete a mărturisit că ar fi primit o veste cumplită, potrivit wowbiz.ro.

Update: Cornel Galeș a murit. Informația a fost confirmată: „Ne-au dat numărul de cadavru”

„Am primit telefon de la un agent de circulație din Spania că (sic!) Cornel Galeș a avut un accident și e mort. Tu știi ceva, a mai confirmat o prietenă”, a spus nașa lui Cornel Galeș într-un comentariu pe Facebook.

Contactată de WOWbiz.ro, Viviana, șefa și iubita lui Cornel Galeș, a recunoscut că trece prin momente cât se poate de dificile.

”Nu știu foarte multe. M-a contactat Doina, cea care i-a fost nașă lui Cornel și mi-a spus că s-ar fi întâmplat o tragedie. Am aflat, sunt disperată că nu reușesc să dau de prietenul lui de acolo, să mă lămuresc. Voi pleca, mâine, de dimineață, deja am rezolvat, și voi afla ce s-a întâmplat. Sper să fie doar un zvon fals, dar nu reușesc să dau nici de el, nici de prietenul lui, ceea ce mă pune pe gânduri. Sper, totuși, să nu fie adevărat, iar Cornel să nu fi avut acel accident de circulație în Spania”, ne-a spus, în exclusivitate, Viviana.

Notă: INFORMAȚIA NU ESTE CONFIRMATĂ OFICIAL! Vom reveni cu detaliiloading...

Adauga un comentariu