Cancan ultimă oră

Cornel Galeș și-a părăsit fiica și soția pentru Ileana Ciuculete. Acum nu mai are pe nimeni care să-l înmormânteze

Publicat: 02 dec. 2019

Ileana Ciuculete și Cornel Galeș s-au cunoscut în anii ’90, în taxiul pe care îl conducea chiar Cornel Galeş. Un coleg de-al acestuia îl rugase să o ia din drum pe Ileana, pentru că el era ocupat cu altă cursă. Cornel şi Ileana au schimbat câteva vorbe, s-au amuzat şi s-au privit în ochi preţ de câteva clipe. A fost dragoste la prima vedere: „Pe Cornel l-am văzut într-un taxi. I-am spus direct că aş vrea să mă mărit, dar dacă are o familie frumoasă şi este fericit, poate să rămână acolo. I-am dat timp de gândire o lună.

El a stat doar două zile. Apoi a venit cu hainele la mine”, povestea Ileana Ciuculete, în urmă cu câţiva ani. N-a fost doar un foc aprins de paie, astfel că, în martie 1992, ei şi-au unit destinele. Au vrut să serbeze anul acesta nunta de argint, dar pregătirile au fost brusc întrerupte de problemele grave de sănătate ale Ilenei. În urma unui control medical, solista a fost diagnosticată cu metastază osoasă, hepatită C şi ciroză galopantă, inima ei încetând să mai bată în 14 martie.

După divorţul de prima soţie, Cornel nu s-a mai interesat de familie

Mai mult, în urmă cu 10 ani, fiica acestuia l-a dat în judecată pentru pensie alimentară. Ea le-a solicitat judecătorilor ca soţul Ilenei Ciuculete să-i plătească pensie de întreţinere până la terminarea studiilor, deşi în acel moment era majoră. Fata lui Cornel Galeş s-a plâns magistraţilor că tatăl ei refuză să-i achite pensia de 100 de lei.

„Fosta familie e de domeniul trecutului. Fiica mea şi mama ei, care nu e deloc săracă. Are două apartamente în Bucureşti şi o casă de vacanţă la Buzău. Ele vor doar să mă şicaneze. Fac tot felul de mizerii. Mulţi, puţini, cât au fost, eu i-am plătit fetei banii, aşa că nu vreau decât să mă lase în pace”, spunea, în replică, Cornel Galeş. Fata lui, Claudia Galeş, a împlinit recent 30 de ani, dar tot n-a căzut la pace cu celebrul ei părinte.

Ileana, acuzată de cei doi băieţi că i-a abandonat la internat

Dar şi Ileana Ciuculete a avut probleme cu cei doi copii ai ei, din căsnicia cu Valeriu Sfetcu. Băieţii solistei, Mugurel şi Cristian, şi-au spus of-ul în 2012, într-o emisiune tv. Ei au povestit atunci cum mama lor i-a abandonat într-un internat, unde se luptau cu ceilalţi copii, proveniţi din familii dezorganizate, să supravieţuiască:

”Mama ne-a lăsat acolo şi, deşi locuia aproape de internat, nu ne-a vizitat niciodată”, au dezvăluit ei. Totuşi, cu un an înainte de decesul Ilenei, Mugurel şi Cristian au făcut pace cu celebra lor mamă, ba chiar participau la aceleaşi chefuri.loading...

Comentarii
  • Cine este acest individ , gales de ne intoxicati cu mizeriile acestea de stiri? A realizat ceva in viata lui, a ajutat pe cineva, are vreo fapta onorabila la viata lui? Nu a trait din munca unei cantarete si atat. Rusine ziaristi!

Adauga un comentariu