Magazin

Cornelia Catanga, decizie suprinzatoare dupa moartea lui Cioaba. Ce vrea sa faca

Publicat: 22 aug. 2013
1

Cornelia Catanga vrea sa treaca la biserica penticostala. Declaratiile au fost facute in exclusivitate pentru Romania TV. In plus, cantareata de muzica lautareasca, a povestit si despre relatiile cu Florin Cioaba.

„O spun cu toata responsabilitatea, pentru ca tatal meu a murit si intrase in religia aceasta penticostala, surorile mele la fel sunt, cumnata mamei mele sunt penticostali. Dupa ce-mi voi vedea copilul acolo unde-si doreste el, atunci ma voi retrage si eu si vreau sa trec la religia penticostala, pentru ca ma atrage foarte, foarte mult”, a declarat Catanga la Romania TV.

Cornelia Catanga vrea sa treaca la penticostali si pentru ca de aceasta religie a fost Florin Cioaba, pe care l-a cunoscut foarte bine. „Domnul Cioaba era un om dozat cu mult bun simt, era un om bun, bland, stia cand sa glumeasca, cand sa fie serios si cred ca asta a transmis-o si copiilor. Eu am mare incredere si in Dorin si in Daniel”, a mai spus artista.

Vineri la pranz va avea loc inmormantarea lui Florin Cioaba. Tot atunci va avea loc si incoronarea noului „rege al romilor”. Coroana de aur va fi purtata de fiul cel mare al lui Florin Cioaba, Dorin.

Jandarmi din doua judete vor asigura ordinea la inmormantarea lui Florin Cioaba. Autoritatile au montat mai multe garduri de protectie in preajma resedintei familiei Cioab, iar traficul pe DN1 va fi paralizat pentru un timp.

Comentarii
Adauga un comentariu