Actualitate

Cornelia Catanga este in stare de soc. Diagnostic crunt

Publicat: 14 apr. 2016
17

Cornelia Catanga este impietrita de durere. Cantareata de muzica lautareasca nu poate sa-si ajute cu nimic tatal care recent a primit un diagnostic crunt: cancer in faza terminala. Parintele solistei nu a acuzat niciun disconfort, dar boala era deja instalata in organismul lui de zece ani.

Cornelia Catanga este la pamant cu psihicul si se vede neputincioasa in ceea ce il priveste pe tatal ei, scrie click.ro. Artista a povestit pana in urma cu trei luni, barbatul s-a simtit bine si nu a acuzat niciun disconfort, insa recent medicii i-au descoperit o problema de sanatate extrem de serioasa, o boala in stare avansata.

"Eu sunt in soc de o luna de zile de cand am aflat rezultatul. Doctorul a facut tot posibilul ca tata sa sa fie operat. Tata a rezistat eroic cu cancer timp de 10 ani. (…) Acum doi ani a avut un soc. A pierdut un caine si a facut un infarct. Acest cancer s-a dezvoltat intr-o forma acuta dupa acest soc. La inceput am crezut ca e putina apa la plamani. Am invatat in toata perioada asta ca ceea ce pot eu sa ii dau lui tata este prezenta mea tacuta de fiecare zi. Este la clinica Sf Nectarie din Bucuresti. Nu se mai poate opera si nici nu mai are sens sa faca citostatice. E prea tarziu. Daca are cancerul de 10 ani… Ce sa mai facem? Tata nu are nicio durere, ceea ce este un miracol.", a povestit indurerata Cornelia Catanga.

Adauga un comentariu