Magazin

Cornelia Catanga, luata din pijamale ca sa cante pentru Danny Trejo

Publicat: 10 apr. 2012
1
Cornelia Catanga a fost luata din pijamale si dusa „pe sus”, duminica seara, de Florii, la carciuma unde canta, dupa ce un grup de actori americani, care filmeaza zilele acestea pentru un film in Romania, au solicitat-o in mod special. Printre acestia, celebrul Trejo, care a inceput sa o admire dupa ce a vazut un interviu cu ea pe canalul TV Arte, potrivit Cancan.
In grupul americanilor veniti tocmai de la Hollywood pentru a filma in Romania se aflau actorul Danny Trejo, cunoscut publicului din Romania pentru rolurile pe care le-a interpretat in filmele „Desperado”, „Machete” si „Heat”, si britanicul Eduard Akrout, care apare in productii proprii realizate de BBC si HBO. Cei doi erau insotiti de o gasca mare si galagioasa, formata din sapte persoane, care lucreaza tot in industria cinematografiei si, curios lucru, de cum au calcat pragul restaurantului au intrebat daca aceea este carciuma unde canta Catanga. Numai ca in seara cu pricina artista de muzica lautareasca anuntase ca nu vine la restaurant pentru ca prezentase alaturi de sotul ei, Aurel Padureanu, un spectacol transmis live la TV, apoi avusese o cantare in aer liber, care a epuizat-o si a infrigurat-o. Un telefon avea insa sa ii schimbe planurile. 
„Cand m-au sunat cei de la restaurantul Sarpele roz si mi-au zis ca un actor american intreaba de mine, am sarit din pijama si in jumatate de ora eram acolo. Danny Trejo mi-a zis ca ma cauta de sapte ani, iar cand m-a vazut a inceput sa planga. Rar mi-a fost dat sa cunosc un om atat de deschis. Imi ascultase muzica si mi-a aratat ca avea melodiile mele, „Saraiman” si „Blestemat sa fii de stele”, salvate pe telefon”, a povestit Cornelia Catanga pentru Cancan. Si petrecerea s-a incins! Americanul a dansat toata seara pe ritmuri lautaresti si a cantat in duet cu preferata lui. 
Adauga un comentariu