Magazin

Corneliu Vadim Tudor, declaratie de dragoste in direct: „O iubesc pe…”

Publicat: 20 mart. 2015
Corneliu Vadim Tudor a reusit sa treaca, joi seara, pe la doua televiziuni. Dupa Maruta, Vadim a mers si  la Kanal D, unde nu s-a abtinut si a facut o declaratie de dragoste. Corneliu Vadim Tudor a marturisit ca iubeste o alta femeie in afara de sotia sa. Iulia Albu este cea care l-a facut pe Corneliu Vadim Tudor sa spuna o declaratie de dragoste.
„O iubesc pe Iulia pentru personalitatea ei, pentru curajul de a-si asuma raspunderea si pentru ca iubeste inclusiv gainile!”, a marturisit Corneliu Vadim Tudor in timpul unei emisiuni de la Kanal D. „E un personaj foarte interesant, acum am descoperit, eu nu o cunosteam. Am inteles ca a fost avocata, a absolvit Dreptul, unde in aceeasi cladire, unde am absolvit si eu Folosofia cu mai multi ani in urma. Si are tinuta asta martiala, pe care i-o da pledoaria la bara, ea impune respect”, a mai spus politicianul in cadrul aceleiasi emisiuni. Iulia Albu a aparut pe micile ecrane cu fata pictata cu negru, in ton cu palaria, cu orhidee galbene in par, cercei rosii care se potriveau cu rujul de pe buze si imbracata intr-un costum crem.


loading...

Comentarii
  • Vadim Tudor si Gigi Becali se declina asa:un nebun,doi nebuni.Sau ce nu inteleg in gramatica limbii romane:niciun nebun,nicidoi nebuni.Cum e corect?Sau niciun tractor,nicidoua tractoare.

Adauga un comentariu