Magazin

Corneliu Vadim Tudor i-a oferit Ioanei Tufar un salar de 1.500 RON – Vezi ce trebuie sa faca

Publicat: 31 ian. 2013
1

Ioana Tufar, fiica Andei Calugareanu, se lupta sa isi gaseasca un loc de munca, insa pana acum nu i-a prea placut ce i s-a oferit. Prin urmare, si-a incercat norocul ca menajera la sediul partidului lui… Corneliu Vadim Tudor.

Ioana a fost pusa la treaba de Corneliu Vadim Tudor, care a vrut sa vada cat este de priceputa la curatenie. Multumit de serviciile din sufragerie, europarlamentarul a plusat si a trimis-o pe Ioana si in baie pentru a curata obiectele sanitare.

La un moment dat, Vadim a pus-o pe Ioana sa incerce cabina de dus si i-a recomandat un accesoriu mai… ciudat pentru dus: „Cred ca ti-ar trebui o perie de scanduri!”.

„Aoleu, atat de grava e situatia mea?”, a intrebat Ioana, uimita. Totusi, aceasta nu a apucat sa se dezmeticeasca prea bine ca Vadim Tudor a pus-o sa se spele si pe dinti.

„Ma spal, dar sa stiti ca m-am spalat si azi dimineata. Am dintii galbeni de la tigari”, s-a aparat Ioana, dar s-a supus, folosind periuta lui Vadim.

„O angajez, pentru ca am cunoscut-o pe mama ei. Ii voi da un salariu de 1.500 de lei. I-am dat un avans de doua milioane”, a declarat Corneliu Vadim Tudor.

Sursa: libertatea.ro

Comentarii
Adauga un comentariu