Magazin

Corneliu Vadim Tudor, un Don Juan de Romania Mare

Publicat: 15 iul. 2012
1

Don Juan de Romania Mare! Acesta este Corneliu Vadim Tudor, europarlamentarul vulcanic indragostit nebuneste de femei…cat mai multe femei. Politicianul se lauda, intr-un interviu pentru un ziar tabloid, ca a iubit cel putin o mie de femei. Nici nu e de mirare, avand in vedere cat de devreme l-au atins fiorii dragostei: la 5 ani, iubea nebuneste o vecina.

Europarlamentarul a dezvaluit ca prima oara s-a indragostit cind era la gradinita.

„Prima data am iubit la 5 ani. O vecina de curte, care avea vreo 30 de ani. Ma fascina cum isi punea ea furoul pe franghie si imi imaginam, vazandu-l, formele ei prin el. Acum imi dau seama ce precoce eram, ea putea sa imi fie nu numai mama, chiar si bunica, dar era o femeie frumoasa, intr-adevar…”, a povestit Corneliu Vadim Tudor, pentru libertatea.ro.

Cu asa un start precoce, europarlamentul a aprofundat cu adevarat dragostea pe la majorat.

„Se numea Daniela. Eu inca nu implinisem 18 ani, iar ea, superba, dar nenorocita creatura, a profitat atunci de trupul meu. Nu i-am spus ca fusesem virgin. De atunci nu m-am mai oprit. Am iubit peste 1.000 de femei. Au fost zile cand m-am culcat cu trei si au fost zile cand m-am culcat si cu patru. Dar de la toate am invatat cate ceva. Am fost fascinat de frumusetea feminina. Femeile sunt niste ingeri„, a mai povestit Vadim Tudor.

In ciuda trecutului de don Juan, europarlamentarul se lauda cu viata sa de familist convins. Si spune ca cele doua fiice sunt cea mai mare realizare a sa.

Adauga un comentariu