National

Corneliu Vadim Tudor: Voi duce zece tigani sa vada Parlamentul European

Publicat: 07 apr. 2013
1
Europarlamentarul l-a rugat pe Florin Cioaba sa aleaga zece tigani, „cei mai destoinici tineri, daca se poate majori”, pentru a vizita Parlamentul European.
Presedintele PRM, europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor, a anuntat duminica, la Sibiu, ca invita zece tigani, pe 29 mai, sa viziteze Parlamentul European pe cheltuiala acestei institutii, cu scopul de a-i ajuta sa vada cladirile importante din Europa.
Vadim Tudor l-a rugat pe autointitulatul rege al romilor, Florin Cioaba, sa aleaga zece tigani, „cei mai destoinici tineri, daca se poate majori”, pentru vizita la Parlamentul European, unde le va fi asigurata cazarea, masa, dar si transportul cu avionul.
Europarlamentarul Vadim Tudor s-a declarat un sustinator al cauzelor tiganilor, militand pentru asigurarea de locuri de munca pentru aceasta etnie, scrie rtv.net.
Europarlamentarii Elena Basescu si Corneliu Vadim Tudor sunt prezenti duminica la Congresul International al Romilor, eveniment organizat in premiera in Romania, la Sibiu. Aici sunt prezenti aproape o suta de lideri ai romilor din Europa, Asia, Australia si America. La Sibiu se va decide si formarea unui Parlament international al romilor.
Adauga un comentariu