Cancan ultimă oră

Coronavirusul lovește în plin. Smiley a fost nevoit să-și anuleze concertele

Publicat: 21 sept. 2021

Ultimele zile au adus cu ele tot felul de vești proaste, numeroase vedete fiind depistate pozitiv cu noul coronavirus. În urmă cu puțin timp, Smiley a anunțat pe conturile de socializare că nu mai poate susține concertul din această seară, dintr-un important club din București, din cauza faptului că doi colegi de trupă sunt infectați cu COVID.

”În vremurile acestea complicate nu poți să-ți faci niciun plan. Îmi pare rău că trebuie să amânăm concertele de astăzi și de mâine de la Hard Rock Cafe Bucharest. Din păcate, doi dintre colegii mei sunt pozitivi Covid.

Din respect pentru oameni și reguli, ne vom vedea la o altă dată pe care nu o pot spune acum. Îmi pare rău că nu mai putem trăi acum bucuria acestor întâlniri, dar vă promit că mă voi revanșa big time! Aveți grijă de voi! Sănătate tuturor!” , a scris Smiley.

Viorica de la Clejani, pozitivă cu noul coronavirus

De pe patul de spital, Viorica le-a transmis un mesaj fanilor săi prin intermediului unei postări pe Instastory.

”Dragii noștri prieteni, vă mulțumesc pentru grija ope care mi-o purtați! Să vă țină Dumnezeu sănătoși! Sunt bine, am o formă ușoară, Slavă Domnului, iar medicii sunt de părere că mă voi recupera rapid! Îi mulțumesc lui Dumnezeu, Ioniță și copiii noștri sunt sănătoși! Ca orice om civilizat și conștient de pericol m-am prezentat la spital încă de la primele simptome, am luat boala din pripă și parcursul este unul optimist. Vă rpg și pe voi să procedați la fel, să mergeți cu toată încrederea și să solicitați ajutor medical în timp util!

Țin să mulțumesc medicilor de la Institutul Matei Balș care mă monitorizează, sunt profesioniști adevărați și oameni cu suflet! Respect! Având în vedere că starea mea evoluează spre bine, după o scurtă perioadă de recuperare, ne vom vedea sănătoși și voioși, la evenimente! Până atunci, să vă țină Dumnezeu în paza Lui și să vă dea sănătate și o vacă bună cu lapte! Cu prietenie și gând bun, aceeași Viorica de la Clejani”, a fost mesajul postat de artistă.

Adauga un comentariu