Local

Corturi ale ISU pentru sinistraţi, montate la Spitalul Municipal din Paşcani şi Spitalul CFR Iaşi – FOTO/ VIDEO

Publicat: 19 mart. 2020

Mihai Glod, managerul Spitalului CFR Iaşi a transmis măsurile necesare adoptate de unitatea medicală în contextul crizei Covid-19. Astfel, în acest caz s-au montat corturi de la Institutul pentru Situaţii de Urgenţă pentru sinistraţi. Acestea au fost aduse pentru triaj. De asemenea, corturi asemănătoare s-au montat şi la Spitalul Municipal din Paşcani.

„În primul rând crearea filtrelor necesare pentru personal, pentru pacienţi şi pentru vizitatori. A doua măsură a fost sistarea vizitei şi accesului aparţinătorilor Spitalului Clinic Căi Ferate. În al treilea rând, măsurile de raţionalizare a internărilor, excluzând cazurile care nu sunt urgente, cazurile care au avut programare şi pot fi anunţaţi pe programare şi cazurile care ne vin ad-hoc fără a fi urgenţe.

Ţinem permanent legătura cu autorităţile locale judeţene, cu Ministerul Sănătăţii, Ministerul Transporturilor şi tot ceea ce înseamnă zonele de coordonare şi subordonare din cadrul structurilor statului.”, a transmis dr. Mihai Glod, manager Spitalul CFR Iaşi.

Adauga un comentariu