Actualitate

Cosmar in suburbia Gastesti. Cetatenii sunt revoltati

Publicat: 15 mai 2014

Disperare printre oamenii dintr-o suburbie a Pascaniului. In urma unei ploi torentiale, paraul care trece pe langa mai multe case, a iesit din matca si a inundat mai multe gospodarii. Mai mult, din cauza viiturii puternice, o parte din asfalt s-a surpat.

inundatii4
Inundatii pe o strada din suburbia Gastesti. Ploile din aceasta dupa-amiaza a umflat paraul din localitate, iar la o trecere pe sub un pod, cursul de apa a iesit din matca. Apele au inceput sa curga pe sosea, dar au ajuns si in  gradinile oamenilor. Suprafete mari de rasaduri si alte culturi au fost compromise.

inundatii3

In ajutor au fost chemati si pompierii care au decolmatat santurile pline de gunoaie si sticle de plastic, pentru ca situatia sa revina la normal.

Principalul motiv pentru potopul din aceasta dupa amiaza este faptul ca oamenii au aruncat in parau, tot felul de deseuri, iar un podet a fost blocat.

inundatii2

inundatii

La fata locului a venit si viceprimarul municipiului, insotit de seful Gospodariei Comunale, Stefan Popa. Pentru ca situatia sa nu se mai repete, Vasile Acsinte a precizat ca intr-un timp cat mai scurt se vor lua masuri. De asemenea, va fi anuntata si Garda de Mediu, care va face controale pentru a depista persoanele care arunca gunoaie in ape.

inundatii1

Pana cand situatia va fi rezolvata, oamenii din zona respectiva spera ca vremea va tine cu ei si nu va veni inca o viitura, scrie ziarulorizont.info.loading...

Adauga un comentariu