Stiri si curiozitati

Cosmarul care a impins o adolescenta de 15 ani la un pas de sinucidere: era obligata sa cerseasca si sa bea apa cu sare daca nu facea destui bani 

Publicat: 08 oct. 2019

O minora de 15 ani a fost obligata de un barbat din Craiova sa cerseasca pentru el atat in tara cat si la Roma. Daca nu facea suficienti bani pe zi, fata era obligata sa bea apa cu sare.

O minora de 15 ani a povestit cosmarul prin care a trecut dupa ce a fost fortata sa cerseasca atat in tara cat si in Italia

Cosmarul care a impins o adolescenta de 15 ani la un pas de sinucidere: era obligata sa cerseasca si sa bea apa cu sare daca nu facea minim 50 de lei pe zi

Un barbat din Craiova a fost arestat de DIICOT dupa ce anchetatorii au descoperit ca au obligat o minora sa cerseasca pentru el. Craioveanul este acuzat de trafic de minori, lovire si alte violente, potrivit unui comunicat al DIICOT.

Anchetatorii spun ca fata trebuia sa produca 50 de lei pe zi, in caz contrar era agresata fizic si era pusa in genunchi si obligata sa bea apa cu sare. In plus, barbatul de 23 de ani o agresa si pe mama fetei de fiecare data cand incerca sa ia legatura cu fiica ei. Inculpatul a dus-o pe minora de 15 ani in Italia si de acolo fata a reusit sa scape cu ajutorul unui roman, in iunie 2017.

„In perioada anilor 2015-2017, in mai multe randuri, inculpatul C.B. impreuna cu tatal sau, au transport-o pe victima minora in Italia, unde au cazat-o in diferite imobile din zona orasului Roma si au obligat-o sa practice cersetoria, fiind atent supravegheata de catre cei doi. In cursul lunii iunie 2017, cu ajutorul unui cetatean roman care a vazut-o cersind desculta si neingrijita pe strada, persoana vatamata a luat legatura cu Ambasada Romaniei care i-a eliberat un titlu de calatorie, reusind sa se intoarca in Romania”, au precizat anchetatorii DIICOT.

Fata a incercat de mai multe ori sa se sinucida pentru a scapa de agresorul ei. Cei doi s-au intalnit intamplator in luna septembrie a acestui an, ocazie cu care agresorul a batut-o astfel incat a avut nevoie de mai multe zile de spitalizare.

Craioveanul a obligat o alta tanara sa se prostitueze chiar daca era insarcinata in luna a saptea

In urma cercetarilor, anchetatorii au aflat ca agresorul fetei, a obligat o alta fata sa se prostitueze pentru el in Marea Britanie. Barbatul a racolat-o pe fata in 2018, pe internet, si a santajat-o emotional, dupa care a obligat-o sa se prostitueze. Femeia castiga zilnic cate 3.000 de lire sterline, iar banii erau folositi exclusiv de barbat.
Persoana vatamata a sesizat autoritatie britanice si barbatul a primit interdictie de a mai sta in aceasta tara.

„Pe fondul nemultumirii cauzate de sumele mici castigate (200-300 lei pe zi), inculpatul a continuat agresiunile asupra persoanei vatamate, iar dupa ce aceasta a nascut i-a cerut sa practice cersetoria in diferite locuri din zona centrala a orasului Craiova, fiind depistata in mai multe randuri de Politia Locala si amendata pentru acest lucru.
La data de 01.10.2019 Tribunalul Dolj a dispus arestarea preventiva a inculpatului pentru o perioada de 30 de zile”, potrivit comunicatului DIICOT.loading...

Adauga un comentariu