Sport

Cosmarul lui Chivu continua

Publicat: 21 aug. 2013
1

Cristian Chivu, fostul capitan al selectionatei României, va fi indisponibil aproximativ 4 luni dupa operatia la piciorul drept efectuata marti în Statele Unite, anunta presa italiana.

Fundasul echipei Inter Milano, în vârsta de 32 ani, a disputat doar 13 meciuri în sezonul trecut pentru gruparea Nerazzurra. El a fost supus unei interventii chirurgicale la unul dintre degetele piciorului drept, într-o clinica din Miami, iar operatia a decurs bine, însa va trebui sa astepte cel putin 3-4 luni pentru a putea reveni pe gazon, scrie Corriere dello Sport.

Chivu s-a confruntat cu probleme la degetul respectiv înca din august 2012, dupa meciul cu Hajduk Split (turul III preliminar al Europa League). El a fost supus unei interventii chirurgicale dupa câteva zile, însa interventia a fost nereusita, fiind operat din nou în octombrie 2012, însa problemele au reaparut. Aceasta este a treia interventie chirurgicala suferita de Chivu la acelasi deget, fiind si „o ultima si extrema încercare de a rezolva, odata pentru totdeauna, o veche problema fizica care îl chinuie de un an”, conform site-ului Interlive.it.

Adauga un comentariu