Curiozitati

Cosmin Moise, mesaj impresionant pentru mama lui, care a sfarsit in carnagiul din Ialomita: “Sus, il vei intalni pe tata, sa ii spui ca …”. Continuarea e cutremuratoare 

Publicat: 08 oct. 2019
9

Unul dintre baietii Vioricai Moise a transmis public un mesaj emotionant pentru mama lui, care se numara printre victimele care au sfarsit in carnagiul din Ialomita. In gandurile lui Cosmin Moise s-a aflat si tatal sau, care a murit in urma cu ceva timp, iar de atunci, mama sa s-a sacrificat enorm ca sa-l ajute pe el si pe fratele lui.

Cosmin Moise, mesaj impresionant pentru mama lui, care a sfarsit in carnagiul din Ialomita

Cosmin si Danut Moise sunt fiii Vioricai Moise si muncesc de multa vreme in Anglia. Tinerii au venit intr-un suflet cand au aflat ca mama lor a murit fulgerator in zorii dimineti de 5 octombrie. Inainte sa o conduca pe ultimul drum impreuna cu fratele sau, Cosmin Moise a asternut pe Internet un mesaj sfasietor in memoria celei care i-a dat viata. Gandurile sale au fost scrise in dreptul unei poze cu Viorica Moise, care a fost realizata intr-un local.

“Mama… sa ne ierti pentru toate… ai plecat prea devreme, ai lasat un gol imens in vietile noastre… acolo, Sus, il vei intalni pe tata, sa ii spui ca ne e dor de el si nu l-am uitat…

Te iubim, mama si iti multumim pentru tot, tot ce ai facut pentru noi, sper sa ne veghezi mereu si sa ai grija de drumurile noastre…. te iubim !!!
Dumnezeu sa te ierte! Mama”, a scris Cosmin Moise pe contul sau de Facebook.

Adauga un comentariu