Sport

Cosmin Olăroiu, dezamăgit de medicii pe care i-a ajutat în timpul pandemiei: „Când a fost nevoie, nimeni n-a mai ţinut cont că eu i-am ajutat!“

Publicat: 07 ian. 2021
Cosmin Olăroiu, antrenorul Jiangsu Suning
Cosmin Olăroiu, antrenorul Jiangsu Suning

Antrenorul Cosmin Olăroiu s-a arătat dezamăgit de medicii pe care i-a ajutat în timpul pandemiei. Deși era plecat în China, unde antrena la Jiangsu Suning, Cosmin Olăroiu nu a rămas nepăsător de soarta medicilor din ţară. Acesta i-a ajutat pe medicii de la Spitalului „Victor Babeş“ din Capitală oferindu-le gratuit, timp de câteva luni, prânzul. Drept răsplată, când a avut nevoie, i s-a întors spatele, a povestit Cosmin Olăroiu la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu“, găzduită de Ovidiu Ioaniţoaia şi transmisă pe gsp.ro.

Mâncare pentru medici, oferită de restaurantele lui Cosmin Olăroiu

Concret, deşi era plecat în China, Cosmin Olăroiu a luat legătura cu şefii Spitalului „Victor Babeş“ din Capitală şi le-a transmis că restaurantele sale vor face mâncare pentru medici.

„În momentul respectiv, când doctorii erau în carantină şi trebuiau să stea la spital închişi, am discutat şi aveau nevoie de această susţinere. Eu m-am angajat să fac lucrul acesta, pe toată durata aceea, până în iunie, iulie. Au fost câteva luni din martie… Restaurantul a fost închis şi a funcţionat doar pentru a livra mâncare doctorilor. Gratis, bineînţeles“, a povestit Cosmin Olăroiu.

Gest recunoscut de Emilian Imbri

Ulterior, managerul spitalului, Emilian Imbri, a vorbit despre ajutorul primit din partea lui Cosmin Olăroiu.

„Primăria Capitalei a pus la dispoziţia spitalului nostru un hotel, unde în fiecare zi, cu transport asigurat, cei care lucrează la noi merg şi rămân peste noapte. Dimineaţa şi seara ei mănâncă la hotel. Prânzul e asigurat de un sponsor care se numeşte Cosmin Olăroiu! Ne-a întrebat cu ne poate ajuta şi ne-a oferit această sponsorizare de masă pentru o sută de persoane pe zi. Ne-a spus că, peste această sponsorizare, ne ajută cu orice altceva am avea nevoie. Alături de dumnealui au mai venit şi alte persoane să ne sponsorizeze“, spunea atunci Emilian Imbri.

Când a avut nevoie, medicii i-au întors spatele

Când Cosmin Olăroiu a avut un caz de COVID-19 în familie, cei de la „Victor Babeş“ i-au întors spatele.

„Când a fost nevoie şi am avut un caz de COVID în familia mea, nimeni n-a mai ţinut cont că eu i-am ajutat. Nimeni! Nici măcar… Au avut alţii grijă de cel bolnav. Cei pe care nu i-am ajutat. Iar cei pe care i-am ajutat nici măcar nu mi-au mai răspuns! Problema recunoştinţei e atunci când o aştepţi. Dacă nu aştepţi recunoştinţă de la oameni, nu te poate afecta. N-ai cum să fii dezamăgit!“, a precizat Cosmin Olăroiu.

„Nu sunt arogant, sunt un om care trăiesc cu alți oameni“

Tehnicianul care a câștigat campionatul cu Jiangsu Suning a adăugat că, din cauza faptului că nu vrea să se pronuțe despre ceea ce se întâmplă în fotbalul românesc, mulți îl percep ca un om arrogant, lucru care nu este adevărat.

„ Mă vedeți pe mine să comentez ce fac ceilalți? Comentez eu echipa națională, Steaua, Dinamo sau vorbesc de alte cluburi? Niciodată, nu vreau să-mi dau cu părerea! Eu încerc să-mi văd de treaba mea, să stau în banca mea, să mă limitez la ce vreau eu să fac. Nu vreau mai mult! Nu că n-aș putea să fac mai mult, dar nu-mi place. Și nu-mi place ceea ce văd.

Încerc doar să-mi văd de treaba mea. Lumea mă percepe că sunt arogant și că nu vreau să vorbesc. Nu sunt arogant, sunt un om care trăiesc cu alți oameni, iar toți oamenii sunt la fel. Eu mănânc cu un om care lucrează, care face grădina, cu unul care conduce, trăiesc cu toți. N-am o problemă. Însă încerc să delimitez viața mea socială de cea profesională“, a menționat Cosmin Olăroiu.

Adauga un comentariu