Telefoane mobile

Cosmote lanseaza Xperia Neo V

Publicat: 07 mart. 2012

Incepand cu 8 martie, COSMOTE si Germanos Romania ofera spre achizitie, in exclusivitate pe durata acestei luni, noul telefon Sony Ericsson Xperia Neo V, un smartphone care permite fotografii panoramice. Sony Ericsson Xperia Neo V include tehnologia Bravia Engine de la Sony si a sistemului de operare Android 2.3.4 (Gingerbread). Camera foto digitala de 5MP da posibilitatea de a face fotografii de calitate si de a avea cele mai frumoase amintiri stocate pe un dispozitiv aflat in permanenta la indemana.

Sony Ericsson Xperia Neo V

Terminalul permite realizarea de fotografii panoramice prin functia 3D Sweep Panorama. Mai mult, telefonul dispune de o multitudine de alte functii, printre care zoom digital 16x, tehnologie de detectare a fetei, auto focus, stabilizator de imagine si functie de inregistrare HD. Exista si o camera video VGA secundara, speciala pentru apelurile video. Procesorul Snapdragon de 1GHz este, de asemenea, una dintre caracteristicile importante ale acestui terminal. 

Xperia Neo V este prevazut cu ecran senzitiv multi-touch LED TFT, rezistent la zgarieturi, cu diagonala de 3,7 inci si o rezolutie de 854×480 pixeli. Telefonul se poate conecta la Wi-Fi si Bluetooth, are porturi USB, micro USB si HDMI. Mai mult, prin Sony Ericsson Music Player, puteti asculta muzica preferata la casti performante care se conecteaza printr-o mufa standard de 3,5 mm.

Sony Ericsson Xperia Neo V

Android 2.3.4 (Gingerbread) permite accesul la serviciile Google.

Telefonul are o greutate de 126 de grame si o grosime de 13 mm, poate avea o durata de convorbire de pana la 6 ore si 55 min (daca se foloseste reteaua 2G) si un standby pana la 430 ore, datorita bateriei de 1500 mAh de tip Li-Po. Este disponibil cu carcase de doua culori diferite: alb si albastru inchis.

Sony Ericsson Xperia Neo V este disponibil in exclusivitate in luna martie in reteaua de magazine COSMOTE si Germanos la un pret de 19 lei (TVA inclus) cu abonamentul Smart XXL. Telefonul este disponibil si fara conectare, la un pret de 999 lei (TVA inclus).loading...

Adauga un comentariu