Local

Costel Alexe, președintele CJ Iași anunță următorul pas în proiectul Institutului de Boli Cardiovasculare: aprobarea PUZ-ului de către CL Miroslava

Publicat: 12 ian. 2021
Costel Alexe este in mod oficial urmărit penal de DNA
Costel Alexe, despre Institutul Inimii din Iași
Costel Alexe, președintele Consiliului Județean Iași, a transmis marți, 12 ianuarie 2021 faptul că urmează să se demareze un nou pas în proiectul privind Institutul de Boli Cardiovasculare Iași. Astfel, astăzi s-au întâlnit reprezentanții entităților implicate pentru a aproba PUZ-ul de către Consiliul Local Miroslava.
„Am spus încă de la preluarea mandatului că dinamica de implementare a proiectelor județului Iași va urma un ritm accelerat în următorii ani.
După aprobarea în ședința extraordinară de ieri a notei conceptuale, temei de proiectare și valorii estimate pentru documentațiile tehnico-economice pentru obiectivul “CONSTRUIREA ŞI DOTAREA INSTITUTULUI REGIONAL DE MEDICINĂ CARDIOVASCULARĂ – IAȘI”, astăzi reprezentanții tuturor entităților implicate în acest proiect s-au întâlnit deja într-o ședință de lucru la #ConsiliulJudețean pentru a demara în cel mai scurt timp următoarea etapă – aprobarea PUZ-ului de către Consiliul Local Miroslava. ✅
Am mare încredere că echipa formată din administrația Consiliului Județean Iași și a Primăriei Miroslava, împreună cu echipa Institutului de Boli Cardiovasculare Iași, condusă de domnul profesor Grigore Tinica, își vor coordona eforturile și expertiza pentru a vedea cât mai repede acest nou spital construit la Iași.
Vom oferi astfel servicii de calitate în medicina cardiovasculară pentru 5.5 milioane de locuitorii din România, Republica Moldova și chiar pentru pacienții orașelor din zona limitrofă a Ucrainei de la granița cu România. Bineînțeles, prin construcția acestui spital vom asigura și locuri de muncă pentru personalul medical, Iașul având potențialul de a deveni un pol medical de referință pentru regiunea de nord-est”, a declarat Costel Alexe, președintele Consiliului Județean Iași.
Comentarii
 • Iașul având potențialul de a deveni un pol medical de referință pentru regiunea de nord-est”, a declarat….
  Dar oare stie inalt tablistul nostru ca deja Iasiul este un pol medical in nord-est? de fapt singurul? Nu, el nu stie, de unde sa stie? ca doar e cu vaca la pascut (a se citi „Presedintele Consiliului Judetean”

 • Alexe, pregateste-ti geamantanul, ca treaba e oabla rau.
  Daca si tu ai zis ieri ca ti se pregatesc si alte dosare, ai cam facut-o de oaie.
  Apropo, pentru cine stie si cunoaste, daca Alexe se retrage de la sefia CJ Iasi, de cine poate fi inlocuit, legal vorbind ?

 • Bodea ce este mai rezistule? Bodea securistul senatorul nulitate USR ce este mai rezistule? Ia critica tu pe Bodea hotul nr. 1 al Iasului si cel care distruge Iasul si iesenii si apoi le cere voturile dupa ce prinde un loc cald nu mai aude nimeni de el putoarea imputita nu-l mai intereseaza nimic, doar toarna pe toti, face rau la toti iesenii, distruge cu minciuni imaginea publica a iesenilor, se opune tuturor proiectelor Iasului si cam atat acest hot puscarias fenechist Bodea. La puscarie Bodea securist neomarxist usr-ist care distrugi iesenii si Iasul domnule senator puscarias hotul nr. 1 al Iasului veneticul dracului, in ma-ta care te-a kakat sa te duci definitiv boratanie din orasul nostru Iasi

 • Nea Cotele, fa pasul cum vrei mata, in spate, in lateral, numai fa-l si lasa partidul sa respire. Suntem in ianuarie si nu se simte ca sunteti la guvernare. Matali o frigi in tandreturi, toata ziua, cu Dana, ceilalti decindenti orbecaie dupa interes si la comanda sunt tot orientatii de la pesede. Ce dracu, bre? Cat va ia sa va adunati, sa decizionati si sa guvernati cu adevarat? Tot cu vasluieni, suceveni, botosaneni, nemteni si bacauani defilam in institutiile statului in functii de conducere. Esti stab, Cotele. N-ai sange de lider regional. Sau poate ca ai alte preocupari, asa cum s-a aflat, deja.

 • Poate fi inlocuit de schizofrenul USR-ist Timofciuc si de hotul USR-IST Bodea, Chichirau subpresedinte al Cj Iasi , dar dupa ce Alexe va termina al doilea mandat la Iasi

 • Domnilor cum pot eu economist sa execut ordine de la un PENAL. A mai fost un vice tot penal si nimeni nu a zis nimica.
  Afara cu PENALII din institutii si luati si PILELEL cu voi la puscarie!
  Nu primim ordine de la un PENAL

 • Costelus dar de ce faci conferinte de presa si de ce te dai fortos in media daca tu insuti faci apel la consilierii judeteni din coalitie sa nu mai citeasca presa?!?!?!?!!???!??!!?

 • fara penali in functii publice !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Bodea ce este mai rezistule? Bodea securistul senatorul nulitate USR ce este mai rezistule? Ia critica tu pe Bodea hotul nr. 1 al Iasului si cel care distruge Iasul si iesenii si apoi le cere voturile dupa ce prinde un loc cald nu mai aude nimeni de el putoarea imputita nu-l mai intereseaza nimic, doar toarna pe toti, face rau la toti iesenii, distruge cu minciuni imaginea publica a iesenilor, se opune tuturor proiectelor Iasului si cam atat acest hot puscarias fenechist Bodea. La puscarie Bodea securist neomarxist usr-ist care distrugi iesenii si Iasul domnule senator puscarias hotul nr. 1 al Iasului veneticul dracului, in ma-ta care te-a kakat sa te duci definitiv boratanie din orasul nostru Iasi, primul penal al Iasului BODEA HOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOTULE

 • Hopa, Costel apare in presa cu ce planuri marete are el. Toti vorbiti de Alexe, dar Chirica nu e in carti? Alt hot si Primarul. 2 hoti: unu la Primarie, altul la CJ

 • Prea de timpuriu ti-ai „murdarit” tineretea Costele, iar ca previziune : la batranete vei „excela,progresa”.Esti de o aroganta maxima,astfel incercand sa „maschezi” incompetenta.
  O MICA OBS.:nici un om politic nu a afirmat ‘ VREAU SA FAC DIN ACEST JUDET…etc”(dejamagitoare formula) corect era ‘VREAU SA FAC DIN JUDETUL NOSTRU..”(ce inseamna sa nu cobori cu picioarele pe pamant!)

 • Costel este un penal, un spagar si sotioara lui avea constinta de ceea ce face domnul “Tabla”. Raluca, mi se pare sau si tu esti obisnuita cu spăguța???

 • demisia nas de porc si cat mai repejor!!!!!cum era faza aia fara peneli in functii publice????tzaranii aia de la pnl tac chitic!!!!!!

 • Bai maimutzoi de sculeni, stie toata lumea ca ai bagat mana in kk pina la umar. asa ca dati demisia si pregateste-ti bagajul pentru dr. vicol. Si ia-l si pe mafiotul ala oligofren de kkchirica sa formati echipa de calarie a penitenciarului.

 • Hotul de ALEXE sa tina cont de ceea ce i/a indicat IOHANIS si anume sa se AUTOSUSPENDE pe durata procesului,caci nu se poate sa te prezinti la JUDECATORI ori TRIBUNAL si sa fii si PRESEDINTE DE C.J.!Ap0oi,ar fi bine sa se implice si ANI si sa verifice legalitatea imperiulji de la SCULENI!.Abia atunci se va demonstra toate hitiileacestui NEMERNIC la 38 de ani.Pleaca mai omule cat nu e prea tarziu. Balaban Gh.Barlad

Adauga un comentariu