Magazin

Costel Busuioc, la un pas de puscarie. Poate face 5 ani de inchisoare

Publicat: 31 aug. 2016
1

A plecat in Spania sa lucreze in constructii, dar in 2008, viata luiCostel Busuioc s-a schimbat la 180 de grade. A castigat „Hijos de Bebel”, un concurs muzical din Peninsula Iberica, si a devenit cunoscut atat la noi, cat si peste hotare, sub numele de tenorul-zidar. A incheiat un contract cu o casa de discuri de renume international si a lasat in urma viata grea pentru a canta opera.

Cu toate acestea, trecutul il prinde din urma pe tenor. Un incidentdin urma cu doi ani, de pe strazile din Timisoara, i-a adus o intalnire nedorita cu legea. Busuioc a fost trimis in judecata in luna aprilie a acestui an, cand procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara au finalizat ancheta. In luna octombrie 2014, cantaretul aflat la volanul masinii personale si-a pierdut rabdarea si, numultumit ca automobilul din fata sa nu inainteaza, a coborat si i-a dat un pumn soferului, un tanar din Buzias. Victima sa,Alexandru Constantin Pelcea, a avut nevoie de 18 zile de ingrijiri medicale, noteaza adevarul.ro, lucru dovedit printr-un certificat scos la Institutul de Medicina Legala, iar Costel Busuioc s-a trezit ca este trimis in judecata pentru loviri si alte violente. Daca va fi gasit vinovat, Busuioc risca amenda sau inchisoare de la 6 luni la 5 ani. Primul termen de judecata in dosar este 8 septembrie.

Tenorul a fost si in postura de victima a unei batai

Se spune ca roata se intoarce, iar in cazul lui Costel chiar s-a intors. Inainte de a deveni agresor, solistul  s-a aflat si in postura de victima. Cu trei ani inainte de a fi implicat in scandalul pentru care a fost trimis in judecata, tenorul  a facut plangere la o sectie de Politie din Timisoara, acuzandu-l pe patronul unei spalatorii auto, unde a fost sa spele niste covoare, ca l-a agresat pentru ca i-a cerut bon fiscal. Cel reclamat a avut mai mult noroc, caci dupa doi ani de ancheta, Busuioc si-a retras plangerea, iar dosarul a fost inchis.

Adauga un comentariu