Fotbal extern

Costel Pantilimon, eliminat de Manchester United din Cupa Angliei

Publicat: 08 ian. 2012

Portarul roman Costel Pantilimon a apărat un penalty executat de Wayne Rooney, dar Manchester United a eliminat duminică pe Manchester City din turul III al Cupei Angliei la fotbal, cu scorul de 3-2.

Pe terenul lui City, Etihad Stadium, United a condus cu 3-0, prin golurile marcate de Rooney (10, 40) şi Welbeck (30). City, la care Pantilimon a fost integralist, a jucat în 10 oameni din minutul 13, cand a fost eliminat uşor belgianul Vincent Kompany. Pantilimon a apărat în min. 39 un penalty executat de Rooney, dar internaţionalul englez a reluat apoi în plasă. Deşi era în 10 oameni, City a revenit în joc după ce a punctat de două ori după pauză, prin Kolarov (48), din lovitură liberă, şi Aguero (65). La United a jucat în premieră Paul Scholes (din min. 60, în locul lui Nani), revenit în activitate după ce s-a retras la finalul sezonului trecut.

City a căutat egalarea, dar nu a reuşit acest lucru chiar dacă în prelungiri şi Pantilimon a fost în careul lui United, reluand cu capul pe langă poartă la un corner la ultima fază a meciului.

Manchester City a caştigat ediţia trecută a Cupei Angliei.loading...

Adauga un comentariu