Magazin

Costi Ionita a dus-o pe Celia la Ibiza sa uite de moartea tatalui

Publicat: 09 iul. 2011
1

Dupa ce si-a pierdut tatal, cantareata Celia a avut o perioada extrem de grea, cazand în depresie. Pentru a o scoate din aceasta stare, prietenii au încercat sa o invite în vacante sau sa petreaca mai mult timp alaturi de ea. Doar Costi Ionita i-a putut oferi o stare de bine, facilitandu-i o întalnire cu cativa producatori muzicali internationali si, implicit, cateva contracte în strainatate.

Costi Ionita a dus-o pe Celia în Ibiza, unde i-a facut cunostinta cu mai multi producatori muzicali si i-a aranjat un recital în cadrul unei petreceri pe plaja „Paya d’en Bossa„. Celia a avut sansa sa-i cunoasca pe Erick Morillo, Dj Chuck si David Guetta, cel din urma avand o relatie de prietenie cu Costi Ionita. Aceste vesti au venit exact la fix, bruneta uitand pentru o vreme de nefericitul eveniment care s-a abatut asupra familiei ei. Acum, cantareata încearca sa-si canalizeze toata atentia asupra unei cariere internationale si sa stea cat mai departe de Romania.

Primul pas a fost facut deja, caci piesa „My story” se bucura de un real succes peste hotare. Costi Ionita, cel care îi este atat producator, cat si manager de mai bine de sapte ani, spera sa îi poata deschide Celiei portile catre o cariera internationala, tocmai pentru a o ajuta sa îsi revina din punct de vedere psihic.

Adauga un comentariu