Magazin

Costi Ionita a intrat in belele din cauza iubitei lui Lazarus. Artistul a fost dus intr-o padure, batut si abandonat acolo!

Publicat: 27 iun. 2013
1

Totul s-ar fi petrecut in urma cu cativa ani, intr-o padure de la marginea Sibiului, unde Costi Ionita a cazut in capcana propriilor vicii. Compozitorul a fost protagonistul unui episod pe care, cu siguranta, ar vrea sa-l stearga cu buretele.

Sa o luam insa cu inceputul. In urma cu cativa ani, Costi Ionita a legat o relatie de prietenie cu un tanar pe nume Robert, din Sibiu.

Cei doi pareau sa se inteleaga de minune, iar artistul primea ajutor in cariera din partea sibianului. Totul mergea ca pe roate, Robert se oferea sa-l sustina pe Ionita in turneele din SUA, sa-i ofere casa si o masina cu care sa se deplaseze, totul pana cand in ecuatie a intervenit o a treia persoana, actuala iubita a lui Luis Lazarus, scrie cancan.ro.

Andreea Lazar, pe atunci iubita lui Robert, i-a atras atentia imediat lui Costi, cu formele voluptoase. Conform zvonurilor care circula prin Sibiu, se pare ca Ionita nu ar mai fi tinut cont de prietenia cu Robert si a inceput sa o curteze pe bruneta, facandu-i tot felul de propuneri.

Surse apropiate lui Robert sustin ca acesta ar fi aflat de „planul” artistului, si-a tras iubita de-o parte si i-a cerut socoteala. Atunci, cel mai probabil pentru a scapa basma curata, Andreea a recunoscut totul insa a dat toata vina pe compozitor. Enervat de faptul ca un prieten apropiat l-a tradat, Robert ar fi pus la cale un plan pentru a se razbuna. Chiar daca au trecut ani buni de la acest episod, prin Sibiu se vorbeste si acum cum Costi ar fi fost batut, umilit si injurat.

Conform surselor, Robert i-ar fi cerut Andreei, sa il cheme pe Costi in Sibiu. Cu sau fara vreo intentie, bruneta s-a conformat, iar finalul ar fi fost unul de toata rusinea.

Din cate se vorbeste, Costi ar fi fost dus la marginea orasului, intr-o padure, unde Robert i-ar fi cerut socoteala.

Acolo, se pare ca artistul ar fi fost batut, scuipat si injurat, iar apoi abandonat in pustietate.

Dupa aceasta „lectie”, cei doi au rupt prietenia, insa sibienii care isi aduc aminte de intamplare se amuza copios si azi.

Adauga un comentariu