Magazin

Costi Ionita, cuplat cu o yoghina experta in sex!

Publicat: 17 sept. 2012
1

Costi Ionita e indragostit lulea! Noua lui iubita este yoghina in controversata organizatie MISA, a lui Gregorian Bivolaru si dansatoare din buric.

Primele fotografii ale cuplului au aparut la inceputul lunii august, la un concert pe Litoral. Costi parea ca o soarbe din priviri pe misterioasa blonda. Se pare ca, de peste sase luni, cei doi au o relatie.

Partenera lui Costi se numeste Irina, are 25 de ani, este basarabeanca de la Chisinau si a venit acum opt ani la studii in Bucuresti. Totodata, focoasa blondina este cunoscuta sub numele de Sheherezada, dansatoare din buric intr-o trupa de belly dance, si yoghina MISA. Legaturile ei cu yoga sunt foarte vechi, sustin cei care o cunosc. Blondina a fost dusa chiar de parintii ei, pentru a fi initiata in tainele cursurilor yoga.

Cand a venit in Romania, si-a continuat „antrenamentele” alaturi de cursantii controversatului Gregorian Bivolaru. Gurile rele spun ca s-ar fi iubit cativa ani cu unul dintre apropiatii „gurului”, pe care l-a parasit pentru ca era violent. N-a renuntat insa si la yoga, ba chiar alaturi de cateva colege si-a facut si o trupa de dansuri din buric.

Cu fizicul ei de invidiat si cu miscarile de felina l-a dat gata „din prima” si pe Costi Ionita. Mai ales ca este mare specialista in sex. Dupa un curs de tantra yoga facut in Franta, la inceputul acestui an, Irina declara, intr-un interviu pentru o emisiune tv din Franta, ca tehnicile sunt cu totul si cu totul speciale si ca atunci cand face amor se simte „una cu iubitul”, experientele fiind „cosmice”.

Costi Ionita e incantat de fata. „Da, suntem impreuna. Sunt baiat si imi place viata, iar faptul ca o femeie are mai multe calitati este foarte bine. Irina este studenta la Paris, tocmai a terminat un master in Psihanaliza. E inteligenta, vorbeste perfect patru limbi straine si este dansatoare. Eu nu obisnuiesc sa intru in prea multe detalii din viata privata a altcuiva. Ne iubim de cateva luni si sunt indragostit”, a spus Costi Ionita.

Putini stiu ca si el practica yoga, de peste un an de zile, tot la cursuri MISA. Spune ca merge o data pe saptamana si se simte foarte bine. Contactata de Click!, Irina a confirmat povestea.

„Da, practic yoga de la 13 ani si sunt membra MISA, dar nu l-am cunoscut niciodata pe Bivolaru, cand a izbucnit marele scandal, in 2004, eu abia veneam in Romania”, a spus blonda.
sursa: click.ro

Adauga un comentariu