Magazin

Costi Ionita, pe platourile de filmare de la „Jay Leno Tonight Show” – FOTO

Publicat: 09 ian. 2012
De cand compune pentru Shaggy si colaboreaza cu P. Diddy, Pitbull si Bob Sinclair, Costi Ionita a inceput sa se invarta in lumea sclipitoare si spectaculoasa a artistilor consacrati pe plan mondial. Asa se face ca, pe 5 ianuarie, intr-una dintre zilele petrecute pe continentul american, Costi l-a insotit pe Shaggy pe platoul celei mai apreciate emisiuni de televiziune, locul in care ajung „pe canapea” numai invitati unul si unul, scrie Cancan. 
Solicitarea a fost facuta de moderatorul talk-show-ului lui Shaggy, iar pentru ca acesta urma sa cante in platou, alaturi de Kat deluna, melodia „Dame”, compusa de Costi Ionita, artistul l-a invitat la randul sau si pe roman. Asa a ajuns Costi pe platourile „Jay Leno Tonight Show”, unde, inainte de emisiune, a avut ocazia sa schimbe cateva vorbe cu Jay Leno. Nu inainte insa de a participa, asa cum prevede regulamentul celebrului format TV, la repetitiile pentru show, care au avut loc la SIR Studios de la Hollywood. 
Scopul vizitei lui Shaggy la „Jay Leno Tonight Show” a fost unul clar, artistul fiind invitat sa vorbeasca despre nominalizarea albumului sau „Summer in Kingston” la premiile Grammy, la sectiunea „cel mai bun album reggae”. Pentru acest album, Costi a compus doua melodii, „Dame” si „Fired Up” feat Pitbull, prima fiind deja hit in SUA. 
Adauga un comentariu