Magazin

Costi Ionita se iubeste cu o superfata din showbiz – FOTO

Publicat: 14 sept. 2013

Rellys Tonu, Fata de la „Vremea”, din Libertatea, face furori printre barbatii din showbizul nostru. Se pare ca frumoasa tânara i-a cazut cu troc lui Costi Ionita.

Deunazi, prietenii producatorului si compozitorului Costi Ionita (35 de ani) sustineau sus si tare ca acesta si-a petrecut vara retras departe, în munti, ca sa mediteze. A slabit foarte mult, a contemplat natura si s-a dus tocmai la Cetatea Sarmizegetusa ca sa-si gaseasca linistea. Un apropiat de-al lui Costi a dezvaluit recent pentru Libertatea ca muzicianul va reveni în Bucuresti radical schimbat si ca va evita sa mai aiba în jurul lui domnisoara sexoase.

Se pare insa ca ori si-a încalcat promisiunea atunci când a cunoscut-o pe frumoasa Rellys, ori vrea o relatie serioasa cu aceasta. Nu de alta, dar fotoreporterii Libertatii i-au surprins pe cei doi în aceste zile prin Bucuresti. Rellys si Costi au iesit în oras, la masa, iar el, ca un gentleman a condus-o apoi acasa. Sursele Libertatii spus ca celebrul Costi Ionita este topit dupa Fata de la „Vremea” si ca totul s-ar putea tranforma într-o frumoasa idila.

Rellys, asaltata de barbati celebri

In aceasta vara, frumoasa Rellys Tonu a fost fotografiata la mare în bratele designerului Catalin Botezatu, care a sarutat-o frantuzeste pe plaja, la mare. Se pare ca Bote nu a putut rezista tentatiei atunci când a vazut cât de sexy este Rellys, una dintre cele mai admirate femei din ultima vreme din showbiz.

Rellys Tonu are 22 de ani, s-a mutat în Bucuresti, din Timisoara, si a facut furori în cel mai recent numar al revistei Playboy, cu un pictorial incendiar. Mai mult, ea a devenit, de la începutul lunii septembrie Fata de la „Vremea” din Libertatea.

Sursa libertatea.ro

Adauga un comentariu