Bursa Barfelor

Costică Aretărdiței stă ca vaca în drum ca să facă economie

Publicat: 30 iun. 2020

Babele bârfitoare încheie rubrica cu una despre Costică Aretărdiței, fost depotat și proprietar de firmă de smardoi și cel mai țăran dintre toți țăranii veniți la Iași. Eh, de când și-a tras o parcare privată în cetrul târgului, Aretărdiței vine zilnic să o mângăie, ca pe o piatră neprețuită. De ceva timp, tot numără lovelele pe care le face din parcare. Însă, zgârcenia băetului e dincolo de orice imaginație. În fiecare zi vine cu un vapor de mașină pe care-l parchează la întâmplare, ca să nu ocupe un loc din propria parcare. Ba parchează pe trotuar, ba o lasă mai departe. Totul ca să câștige cinci firfirei în plus pe oră.

Probabil că din banii așa strânși, Aretărdăriței vrea să mai dea niște bani băiețililor lui din prima căsnicie și să nu-l afle actuala soție Coismina. Dacă îl află Coismina, mănâncă rece toată vara!
La asemenea zgârcit, nu este exlus să-și ducă fomeia în oraș la o cantină de prin Copou, că nah, e moca și mâncarea e bio, nu ca la restaurantele de lux unde vând numai otrăvuri. Babele vor sta cu ochii pe parcarea lui Aretărdiței și vor veni cu noutăți.

Comentarii
  • Constantin Adascalitei, fost karateka…. un mare BOU devenit realitate!!! Mare adevar spus, parcheaza unde vrea “muschii” lui numai in parcare nu

  • Putin spus B O U…un retardat pe viata, incult, oligofren cu Lexus si apucaturi de taran coclit. Sta toata ziua la Registrul Comertului in parcare si culege cate 5 leuti…mare panarama ai ajuns, DOBITOC Adascalitei Constantin , smardoi din nastere

Adauga un comentariu