National

Costin Mărculescu a făcut infarct! Legiştii au stabilit cauza morţii

Publicat: 11 iun. 2020
Costin Marculescu a făcut infarct

Costin Mărculescu a făcut infarct! Legiştii au dezvăluit cauzele morţii artistului Costin Marculescu. Aceştia au ajuns la concluzia că vedetă ar fi făcut infarct şi că nu poate fi vorba despre o moarte suspecta.

Costin Mărculescu a făcut infarct! Medicii legişti au ajuns la această concluzie

Conform medicilor legişti, Costin Marculescu a făcut infarct. Imediat după ce a murit Costin Marculescu, oamenii legii au deschis dosar penal pentru moarte suspecta. Trupul artistului a fost dus la IML acolo unde i s-a făcut necropsia pentru a stabili cauzele exacte ale decesului. În urma necropsiei, medicii legişti au ajuns la concluzia că Marculescu Costin a murit în urma unui infarct. Conform România TV, medicii au observat faptul că nu e nimic suspect la moartă artistului. Oamenii legii vor închide, cel mai probabil, dosarul penal deschis pentru moarte suspecta. Soluţia ar fi cauze naturale.

Costin Mărculescu nu era cunoscut ca având grave probleme de sănătate. În vârstă de 51 de ani, Costin Marculescu nu era cunoscut ca având probleme grave de sănătate.

Costin Mărculescu a făcut infarct! Când a murit? Oamenii au fost alertaţi pentru că nu îl mai văzuse de câteva zile pe actor

Costin Mărculescu a fost găsit mort în propria locuință, în noaptea de miercuri spre joi. Când s-a stins, de fapt, actorul pe care pompierii l-au găsit în cadă, în stare de putrefacție? Se pare că ar fi fost mort de câteva zile bune.

Șoc în showbiz noaptea trecută, atunci când anunțul morții lui Costin Trupul neînsuflețit al lui Mărculescu se află la INML, de unde familia îl va ridica, după ce va fi făcută autopsia. Din primele informații, Costin Mărculescu ar fi murit în urmă cu trei zile. Câinele lui a fost cel care a dat alarma, după ce a lătrat, iar vecinii au auzit.

Costin Mărculescu a murit lângă câinele său

Pentru că nu mai răspundea de câteva zile la telefon și nici pe rețelele de socializare nu mai fusese activ, iar din apartamentul actorului venea un miros urât, vecinii actorului s-au gândit că este ceva în neregulă cu acesta. Mai mult, potrivit declarațiilor lui Horațiu Tudor, reporterul special de la Xtra Night Show, câinele lui Costin Mărculescu lătra insistent.

Ce avere avea Costin Mărculescu

În 2019, firma administrată de Costin Mărculescu a înregistrat pierderi de 20.000 de euro. Actorul avea grave probleme financiare şi nu se mai descurca cu plata datoriilor. Ba mai mult, Marculescu era căutat de creditori pentru recuperarea a diverselor sume de bani datorate. Conform unui proces aflat în desfăşurare, Marculescu trevuia să dea peste 8000 de lei unuia dintre recuperatori. Într-o declaraţie făcută de Costin Mărculescu acum ceva timp, actorul susţinea faptul că ar fi trebuit să fie miliardar pentru că agenţia lui a avut peste 25.000 de absolvenţi. Totuşi, acesta a considerat faptul că a fost mâna largă şi a dat cu 10 mâini oamenilor de lângă el.

”Din 1999, până în 2005, agenția mea a avut cam 25.000 de absolvenți. În mod normal trebuia să fiu miliardar. Numai că eu am dat întotdeauna cu zece mâini la cei de lângă mine. Angajații mei erau în jur de 150

Adauga un comentariu