Magazin

Costin Marculescu, parasit de iubita inainte de nunta, din cauza unei farse

Publicat: 24 apr. 2013
1

Doi ani de iubire s-au dus pe apa sambetei! Costin Marculescu (44 de ani) s-a trezit ca iubita l-a parasit din cauza unei farse. Alexandra Demeter (33 de ani) i-a dat papucii actorului fara sa-i pese macar ca aveau programata nunta pentru vara aceasta.

A acceptat sa fie protagonist intr-o farsa pentru emisiunea lui Dan Capatos, iar acum isi plange in pumni de ciuda… Costin Marculescu nici nu s-ar fi gandit ca relatia lui cu hunedoreanca Alexandra Demeter se va incheia brusc.

Geloasa din fire, fata si-a iesit din pepeni cand l-a vazut pe Marculescu sarutandu-se cu una dintre pretendentele la postul de asistenta la „Un show pacatos” si i-a dat papucii.

„Sufar ca un caine de doua saptamani, de cand sunt singur. Am iubit- o cum n-am iubit pe nimeni. De doi ani, de cand sunt cu ea, nu m-am culcat cu nici o alta femeie, eu, care inainte calcam tot timpul stramb… De vina e Ogica, el m-a rugat sa joc in farsa difuzata la Capatos. Am acceptat sa apar alaturi de Bianca Roman, una dintre candidatele la postura de asistenta, in scene mai deocheate, adica ne-am mangaiat si ne-am sarutat. Ideea era sa fie o farsa. Producatoarea chiar a sunat-o pe Alexandra mea, care si-a dat acordul. Apoi, cand a vazut filmarea, mi-a zis «Adio» pe loc! La vara voiam sa facem nunta, acum plang dupa ea. Nu am avut nici o clipa intentia sa o ranesc, o iubesc enorm! Din pacate, nu cred ca imi va mai da o sansa, este foarte geloasa, iar eu chiar am comis- o, fara intentie”, ni s-a confesat Costin.

Adauga un comentariu