Telefoane mobile

Costmote a lansat HD Voice

Publicat: 16 apr. 2013
5
Cosmote, numarul trei pe piata locala de telefonie mobila, a lansat luni serviciile HD Voice, un serviciu care le permite clientilor companiei sa obtina o claritate deosebita a sunetului in timpul convorbirii telefonice. Anuntul confirma informatiile publicate de ZF in editia din 8 aprilie.
Standardul de telefonie HD Voice nu doar imbunatateste claritatea si naturaletea convorbirii, ci si confera un sentiment de comunicare transparenta, facilitand recunoasterea vocii interlocutorului. De asemenea, aceasta tehnologie ofera o diferentiere mult mai buna a sunetului. Clientii pot experimenta acum o calitate sporita a apelurilor vocale(…)”, a declarat Panos Makris, Chief Commercial Officer COSMOTE Romania.
Pentru a avea acces la aceasta tehnologie, atat apelantul, cat si persoana apelata trebuie sa detina telefoane mobile compatibile cu HD Voice, iar apelurile sa fie efectuate prin intermediul tehnologiei 3G.
Serviciul HD Voice este disponibil la nivel national pentru apelurile in retea prin intermediul tehnologiei 3G, portofoliul COSMOTE Romania incluzand in prezent 25 modele de terminale compatibile, printre care smartphone-uri Apple, Nokia, Sony, HTC, LG.
Adauga un comentariu