Sport

Costuri fabuloase! Michael Schumacher este ingrijit de o armata de oameni

Publicat: 18 sept. 2014
1

Michael Schumacher s-a întors acasa la noua luni dupa teribilul accident suferit la schi, iar acum septuplul campion din Formula 1 este îngrijit de o armata de oameni. Nu mai putin de 15 persoane, doctori terapeuti si asistente, îi urmaresc atent fiecare miscare.

Familia lui Schumacher e gata sa suporte orice cheltuieli ca fostul pilot de Formula 1 sa-si revina dupa accidentul suferit la finalul lui 2013. Cu o avere estimata la peste 600 de milioane de euro, familia lui Schumacher plateste nu mai putin de 125.000 de euro pe saptamâna pentru tratamentul lui Michael, anunta presa internationala.

Foarte multi dintre oamenii prezenti în echipa care are acum grija de Michael au fost pregatiti de specialistii nostri. Urmarim atenti tratamentul lui„, a declarat un oficial al clinicii de la Lausanne unde Schumacher si-a petrecut nu mai putin de 254 de zile.

Acum în vârsta de 45 de ani, fostul pilot a fost tinut special în coma indusa o mare perioada de timp, asta pentru a se reduce inflamarea leziunilor suferite la creier în urma accidentului din statiunea Meribel.

Adauga un comentariu