Actualitate

Cotabita, un burlac INCURABIL: „Nu vreau sa ma casatoresc! Sunt un mare egoist!”

Publicat: 26 sept. 2012

Cantaretul Gabriel Cotabita nu vrea sa mai auda de insuratoare. La 16 ani de la pronuntarea divortului de fosta sotie, artistul a realizat ca nu exista nicio alta femeie care sa-l faca sa-si doreasca din nou casatoria si a invatat ca singuratatea are si anumite beneficii.

„Am multe relatii… cu oamenii din jurul meu, cu copiii mei, cu pisoiul meu… Nu exista nicio persoana stabila in viata mea si nu exista nimeni care sa ma faca sa-mi doresc sa ma recasatoresc. Locuiesc impreuna cu una dintre fetele mele si cu motanul, sunt mai mult decat fericit”, a spus Cotabita pentru Ring, precizand ca, odata cu trecerea anilor, a devenit mai spiritual si ii place sa traiasca clipa, fara sa se gandeasca la trecut sau la viitor.
„N-am planuri, eu sunt doar in prezent. Sunt un scorpion cu ascendent in scorpion, cred in caracteristicile zodiilor si imi place sa fac lucrurile pana la limita. Am descoperit o noua pasiune, cititul… dar acum trec printr-o perioada in care nu ma pot concentra. Pregatesc doua discuri noi, unul impreuna cu trupa VH2, iar celalalt va fi marca Gabriel Cotabita”, a mai declarat artistul.loading...

Adauga un comentariu