National

Cozmin Gusa, atac la Sorin Oprescu

Publicat: 22 sept. 2015

Consultantul politic, Cozmin Gusa, a declarat, marti, in cadrul unei interventii telefonice la propria televiziune, ca nu a mai discutat cu Sorin Oprescu din 2008 si ca, niciodata, mandatul primarului suspendat nu a fost un subiect de discutie cu acesta.

In viziunea sa, insinuarile lui Sorin Oprescu, cu privire la avertismentele pe care le-ar fi primit din partea lui Rares Bogdan, sunt rusinoase, in conditiile in care Realitatea TV a fost „singurul post critic la adresa matrapazlacurilor din Primaria Capitalei„.

Citeste si Sorin Oprescu, anuntat „pe surse” ca era urmarit de DNA de lideri politici si moderatori

„Nu am mai discutat cu Sorin Oprescu din 2008, avand o relatie buna pana in 2008, din pozitia lui de contracandidat al meu la primarie, a vorbit ireverentios atat la adresa mea, ca si a familiei mele si am avut vreo sapte ani de tacere pana in urma cu cateva luni, cu ocazia unui eveniment semipublic, dar oficial, ne-am intalnit si vazandu-l destul de imbatranit, i-am spus ‘Sorine, chiar daca e vina ta si m-ai jignit, a trecut mult timp si imbatranim, asa ca, hai sa nu mai fim suparati’.

Citeste si Rares Bogdan ”se autodenunta”: ”Da, l-am avertizat pe Oprescu”

A fost singura data cand am discutat, dupa sapte ani. Niciodata nu am discutat despre mandatul sau, care este unul rusinos. Nu am discutat cu el despre mandatul sau pentru ca nu aveam ce discuta. Capitala a fost, intr-adevar, hartanita in perioada asta. Eu inca nu cred ca aceste insinuari au existat. Daca au existat, sunt rusinoase pentru el”, a declarat Cozmin Gusa.loading...

Adauga un comentariu