National

Cozmin Gusa, razboi cu Rares Bogdan: „In momentul in care nu mi se permite astazi pe post, colaborarea mea cu Realitatea TV s-a incheiat”

Publicat: 21 nov. 2018
1

Rares Bogdan a fost suspendat de pe post, dupa ce marti seara a cerut, in emisiunea Jocuri de putere, demisia directorului Realitatea TV, Edward Pastia. Gestul lui Rares Bogdan a venit dupa ce Oreste Teodorescu si Oana Stanciulescu nu au mai fost primiti ca invitati la Realitatea TV.

„Am primit mesaj de la Cozmin Gusa, nici macar nu m-a sunat”, a declarat Rares Bogdan. „Urmatoarele doua zile, Rares Bogdan nu va mai realiza emisiunea Jocuri de putere”, a fost raspunsul lui Cozmin Gusa.

„In locul lui, va intra pe post ca realizator al emisiunii Jocuri de putere – pentru ca numele emisiunii este al meu si al Realitatii – Claudiu Popa”, a declarat Cozmin Gusa.

Reactia lui Rares Bogdan: „In momentul in care nu mi se permite astazi pe post, colaborarea mea cu Realitatea TV s-a incheiat”.

Cozmin Gusa si-a precizat punctul de vedere cu privire la suspendarea lui Rares Bogdan: ”Pot sa marturisesc ca aseara (n.red. – marti) am avut una dintre cele mai triste seri din ultimii 10 ani. Eu cu Rares Bogdan suntem legati de o prietenie de 20 de ani si fiind mai tanar decat mine, l-am ajutat si in viata, si in cariera. Nu mi-am putut inchipui ca poate sa ajunga sa derapeze chiar asa, dar, in continuare, sper sa-i vina mintea la cap, sa-si ceara scuze public de la colegi si sa reintre in sistemul care l-a promovat si l-a consacrat!”

Rares Bogdan a precizat, miercuri, pe Facebook ca nu doreste sa plece de la Realitatea TV: "Nu am dorit si nu doresc sa plec de la Realitatea TV. Nu am discutat cu nicio alta televiziune, pentru ca am considerat si consider ca fac parte din echipa Realitatea TV. Timp de 6 ani si jumatate am avut libertate editoriala si de actiune in Realitatea TV".

"Nu am atacat, nu atac si nu voi ataca Realitatea TV, pentru ca nu doresc sa se bucure dusmanii acestui post de televiziune. 

Am avut un schimb de mesaje cu domnul Cozmin Gusa la pranz, cand acesta mi-a comunicat ca nu voi intra astazi si maine pe post. I-am cerut respectuos sa se gandeasca de doua ori, pentru ca acest lucru va aduce deservicii postului de televiziune si va fi un afront la adresa telespectatorilor si ascultatorilor sai. Plus un afront direct la adresa mea, care am contribuit masiv, alaturi de invitatii mei si echipa Jocuri de Putere, ca Realitatea TV si mai ales emisiunea-fanion de la ora 21.00 sa ajunga in topul talk-show-urilor din Romania.

I-am explicat scurt si concis: daca nu mi se permite accesul pe post la ora 21.00 voi considera ca Realitatea TV a decis despartirea de mine si echipa mea.

Inca ceva: numele "JOCURI DE PUTERE" nu apartine Realitatii TV, ci mie. Le atrag atentia sa nu foloseasca acest brand fara consimtamantul meu. Eu inca sper ca bunul Dumnezeu le va da gandul cel bun si imi vor permite sa realizez emisiunea la acest post, cu invitatii pe care ii consider eu relevanti si care sunt iubiti de publicul „Jocuri de Putere", a mai scris Rares Bogdan.

Comentarii
Adauga un comentariu