Magazin

Craciunul – perioada cea mai periculoasa pentru partenerii care inseala

Publicat: 26 dec. 2013
1

Craciunul este una dintre perioadele cele mai periculoase pentru partenerii care inseala, pentru ca acum este foarte probabil ca ei sa fie prinsi.

De Craciun, cand familiile sunt impreuna, partenerii care inseala se bazeaza pe telefoanele mobile pentru a ramane in contact cu cei cu care au o legatura, potrivit Daily Mail.

Aceasta situatie creste insa riscul ca relatiile extraconjugale sa fie descoperite, pentru ca telefoanele pot fi lasate nesupravegheate prin casa sau partenerii devin suspiciosi in legatura cu continutul unor mesaje.

Ayesha Vardag, cunoscuta drept cel mai bun avocat specializat in divorturi din Marea Britanie, spune ca despartirile sau certurile cauzate de SMS-urile trimise sau primite de Craciun au inregistrat o crestere semnificativa in ultimii doi ani.

Cei care au relatii extraconjugale sunt foarte stresati si in continua alerta, incearca sa iasa din casa pentru a suna sau a trimite mesaje, iar aceasta situatie ridica suspiciuni partenerului de viata.

Acesta va incerca sa verifice telefonului partenerului sau sa intre pe pagina sa de social media. Tradarea nu inseamna neaparat o relatie extraconjugala veche, ci una recenta, rezultata, de exemplu, in urma petrecerii de Craciun de la munca. Atunci toata lumea bea mai mult, vorbeste mai mult, iar tentatia este una foarte mare, spun psihologii.

Adauga un comentariu