Info Turism

Craiova in stare de asediu! 25 august -1 septembrie!

Publicat: 20 aug. 2019

Teatrul pentru Copii si Tineret Colibri va invita miercuri, 21 august 2019, ora 11:00, la Centrul Multifunctional, la conferinta de presa prilejuita de organizarea la Craiova a editiei cu numarul 6 a Festivalului PUPPETS OCCUPY STREET – REVOLUTION EDITION, ce se va desfasura in perioada 25 august – 1 septembrie 2019.

Zeci de mii de craioveni ies in strada si adera la miscarea revolutionara internationala Puppets Occupy Street.

23 de tari, peste 400 de evenimente, parade cu papusi supradimensionate, spectacole, concerte, expozitii, ateliere pentru toate varstele, instalatii si arte vizuale tin strazile, parcurile, scuarurile, si alte spatii publice ale Craiovei in stare de asediu timp de 8 zile, intre 25 august – 1 septembrie.

Asediatorii sunt artisti independenti care impun in festival propaganda culturala si demonstreaza prin arta trasului de sfori, prin jonglerie si magie ca evolutia nu poate avea loc fara o revolutie.

Festivalul Puppets Occupy Street, ajuns la a sasea editie in 2019, finantat de Primaria si Consiliul Local Municipal Craiova si organizat de Teatrul Colibri, transforma si in acest an Bania, timp de 8 zile, in scena internationala a artei animatiei, unde trupe si artisti independenti din 23 de tari vor crea o atmosfera vibranta pentru publicul de toate varstele.

Festivalul se bucura de sprijinul comunitatii si propune anul acesta peste 400 de evenimente, parade cu papusi supradimensionate, spectacole, concerte, expozitii, ateliere pentru toate varstele, instalatii si arte vizuale, ce se vor desfasura pe strazi, in parcuri, scuaruri si alte spatii publice din Craiova.

Tema acestei editii este REvolution, evolutie prin revolutie!

Vor participa:

Mihail Genoiu – Primarul Municipiului Craiova

Adriana Teodorescu – Managerul Teatrului Colibri

Alina Voicu – Sef Birou marketing Centrul Multifunctional

Ramona Mironeasa – responsabil Comunicare Asociatia „Bucurie pentru viata“

Ana-Maria Bebu – coordonator voluntari

Membri ai echipei festivalului

Organizat de Teatrul Colibri, finantat de Primaria si Consiliul Local Municipal Craiova, derulat cu sprijinul regiilor autonome, institutiilor de cultura, fortelor de ordine, voluntarilor si sponsorilor, Puppets Occupy Street transforma si in acest an Craiova, timp de 8 zile, in scena internationala a artei animatiei, unde trupe si artisti independenti din 23 de tari vor crea o atmosfera vibranta pentru publicul de toate varstele.

Sustin Festivalul Puppets Occupy Street: R.A.A.D.P.F.L., Salubritate Craiova, R.A.T. Craiova, Centrul Multifunctional, Compania de Apa Oltenia, S.C. Piete si Targuri Craiova S.R.L., Politia Locala Craiova, Muzeul Olteniei, Biblioteca Judeteana Alexandru si Aristia Aman, Muzeul de Arta, Inspectoratul de Jandarmi Judetean Dolj si Gruparea de Jandarmi Mobila „Fratii Buzesti“ Craiova, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Oltenia“ al judetului Dolj, Asociatia April Hub, Floraria April, Casa de Cultura a Studentilor, Asociatia „Bucurie pentru viata“, Ambasada Spaniei la Bucuresti, 5ToGo, Imagine Europe.

Sponsorii REvolution Edition 2019 sunt: Epoca Steak House & Wine Bar, ADE Gas, Azalis Gaz, ADE Plast, Star Tours, Fabrrica.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit