Local

Craterele de pe drumurile nationale vor fi reparate

Publicat: 14 ian. 2013
1

@ Craterele aparute pe drumurile nationale ce tranziteaza municipiul Iasi vor fi reparate @ Zona de pe bulevardul Nicolae Iorga, portiunea cu cele mai multe gropi, aflata in administrarea DRDP Iasi, va fi reabilitata in urmatoarea perioada

Cele doua drumuri nationale care strabat municipiul au fost luate in vizorul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri (DRDP) Iasi. In urma sesizarii facute de redactorii BUNA ZIUA IASI cu privire la situatia jalnica in care se afla DN 28 si DN 24, conducerea DRDP s-a pus pe treaba. Astfel, o parte dintre craterele existente pe aceste artere au fost deja reparate, in timp ce restul gropilor vor fi astupate dupa ce vremea va permite acest lucru. Cele mai multe probleme ale drumurilor nationale din oras au fost localizate in zona Garii Nicolina si a Podului de Piatra. De asemenea, in sensul giratoriu situat intre Podul de Piatra si Podul Alexandru au aparut doua cratere de dimensiuni considerabile. Soferii ce traverseaza drumul ce duce spre Gara Nicolina trebuie sa se astepte la ce este mai rau. Prima trecere de pietoni duce intr-o imensa gaura, iar strada din fata Garii Nicolina si cea din fata fostului sediu al Vamii este, si ea, plina de gropi. Reabilitarea drumului national 28 a inceput in luna martie a anului trecut si avea ca termen de finalizare luna aprilie a aceluiasi an. „Sectia de Drumuri Nationale Iasi a efectuat un recensamant al tuturor degradarilor aparute in carosabilul din municipiul Iasi, al celor doua drumuri nationale. Mentionam ca astazi am reusit sa reparam o parte din degradarile aparute, iar celelalte, fisuri, tasari vor fi avute in vedere pentru reparatii in trimestrul II din 2013, odata cu incalzirea vremii”, sustin reprezentantii Directiei de Drumuri. Conducerea DRDP Iasi a mai sustinut si ca in zonele mentionate ca fiind pline de gropi, au fost efectuate unele reparatii urgente la conducte de catre societatea ApaVital, iar portiunea de carosabil nu a fost adusa la starea initiala. Sectia de Drumuri Nationale Iasi a somat ApaVital pentru remedierea problemelor.

Comentarii
  • dar de craterele dinspre localitatea Tomesti, nu se pomenneste nimic. Sa vedeti ce drum infect este intre bariera CFR si localitatea Tomesti. DEZASTRU.
    Astia de la drumuri nationale au nesimtirea si stau sa vada daca ai platit Rovignieta dar sa faca ceva la drum ……..

  • Madalina, incearca sa citesti ce ai scris, ia incearca….drumul.2*, daca s a finalizat dupa cum ai scris, anul trecut, oare era greu sa ti dai seama ca, acum e in garantie si ar trebui sa l repare constructorul si nu cei de la drdp…? (vezi drumul de centura) chiar e asa de greu sa…sau iar te au facut ..baietii..

Adauga un comentariu