Actualitate

CRBL, adevărul despre plecarea în Spania: „Am plecat cu trei camioane”

Publicat: 13 mai 2022
CRBL adevărul despre plecarea în Spania
Artistul CRBL a ales să se mute cu tot cu familie în Spania

Eduard Mihail Andreianu, cunoscut drept CRBL, a povestit în emisiune la Măruță adevărul despre plecarea cu familia în Spania. Eduard, Elena și fiica lor Alessia s-au stabilit în Marbela de mai bine de un an și s-au adaptat la viața de acolo. Mai mult, anul acesta CRBL a participat la Survivor România, unde a rezistat 12 săptămâni.

CRBL a dezvăluit recent adevăratul motiv pentru care s-a mutat cu tot cu familie în Spania. Artistul este stabilit în Marbella cu soția și fiica de mai bine de un an. Și chiar dacă îi stă gândul la România, mărturiseşte că este încântat de alegerea făcută.

Cântăreţul a fost invitat la podcastul „Acasă la Măruță”, unde a vorbit despre cele mai grele momente legate de mutarea sa din România. Totul s-a întâmplat după ce a fost într-o vacanţă alături de soţia lui, Elena.

CRBL, adevărul despre plecarea în Spania

Fiind întrebat de Măruță dacă Spania este a doua sau prima casă, CRBL a povestit cum a luat, împreună cu soția, decizia de a se muta.

„Noi nu suntem mutați sută la sută în Spania, așa cum cred oamenii. Noi am tot făcut naveta, am testat cumva: am stat o lună în vacanță, apoi am revenit în țară și ne-am continuat viața. După aia am zis: hai să încercăm să stăm un an. Prima dată am plecat în Spania, cu Elena, într-o vacanță de zece zile. Ne-a plăcut zona atât de mult încât am luat decizia să mai face o vacanță de o lună.

După o vacanță de o lună, am luat decizia cu Elena să ne mutăm un an în Spania. Alesia avea 5 ani. Am găsit și o școală engleză, pentru Alesia. Am găsit și chirie. N-am plecat cu toate de acasă. Am plecat provizoriu. Iar acolo am început să înțelegem ce înseamnă Spania. A trebuit să ne facem acte. Alesia mergea la școală. Am început să simțim spaniolul. Ne-a plăcut. Am găsit plusuri și minusuri. Apoi am revent în țară.

În România am găsit alte minusuri și iar ne-am dorit să plecăm în Spania. Și am plecat. Dar e trist să stai în chirie în Spania, deoarece au apartamentele mici. Nu aveam bani să închiriez ceea ce îmi place. Stăteam cu gândul mereu acasă. De aceea când am plecat a doua oară în Spania, am vândut tot din România. Am plecat cu trei camioane, cu studio, cu toate. Acum totul este acolo, dar gândul este aici. Pe mine mă cheamă România acasă, pentru că acolo mă simt ca un nomad, care nu are țară”, a dezvăluit CRBL.

CRBL a rezistat 12 săptămâni la Survivor România

Anul acesta, CRBL a participat la îndrăgitul show de supraviețuire difuzat de Pro TV. Artistul a reușit să petreacă în Republica Dominicană nu mai puțin de 12 săptămâni. Din păcate pentru el, parcursul în aventura Survivor s-a încheiat din considerente medicale, CRBL nemaiprimind acceptul medicilor pentru a continua. De menționat că Eduard a ajuns în Dominicană cântărind nu mai puțin de 101 kg, iar pe parcursul șederii sale la Survivor, CRBL a slăbit 14 kg.

Un alt aspect care i-a interesat pe fani a fost câți bani a câștigat CRBL la Survivor. Din ce s-a scris în mass-media, artistul și-a negociat un onorariu de 4000 de euro pe săptămână. Astfel, CRBL a plecat din Republica Dominicană cu 48.000 de euro, din care s-au scăzut taxele aferente.
Adauga un comentariu