Magazin

Creatoarea de moda Zina Dumitrescu, batuta crunt si bagata in coma de fostul sot

Publicat: 07 mai 2014
1

Trei casatorii, 21 de avorturi si o viata la care multi romani nici nu au indraznit sa viseze. Zina Dumitrescu are o tolba de amintiri care ar putea constitui cu succes subiectul unui film dramatic, intrucat dramele au urmarit-o la tot pasul.

Citeste si; Zina Dumitrescu uitata in azil de fiul ei. Vezi ce s-a intamplat cu averea ei

Internata la un azil modern de batrani, de trei ani, starea de sanatate a Zinei Dumitrescu ramane, in continuare, un mister. Creatoarea de moda a intrat intr-o depresie cumplita, in vara lui 2009, cand atat sotul ei, Costin Dumitrescu, cat si primul ei partener de viata, Rim Negreanu, au incetat din viata la diferenta de numai cateva zile, potrivit cancan.ro.

Citeste si: Imagini incredibile din azil. Uite cum arata Zina Dumitrescu dupa 3 ani petrecuti departe de casa

In azilul in care a fost internata, Zina Dumitrescu s-a tratat de depresie, dar se pare ca, in ultima vreme, a inceput sa aiba si pierderi de memorie. Se pare ca problemele Zinei isi au radacinile intr-un moment din tinerete, cand a fost la un pas sa isi piarda viata. „Ea stia de multa vreme ca, la batranete, va avea probleme cu capul, cu memoria. Primul ei sot a batut-o crunt, s-a lovit cu capul de ceva tare si a stat in coma cateva zile. Atunci, medicii au avertizat-o ca, peste ani si ani, se vor cunoaste efectele acelei lovituri foarte puternice”, a povestit o sursa din anturajul Zinei.

Adauga un comentariu