Magazin

CREATOR de MODA roman, dus DE URGENTA la SPITAL

Publicat: 19 iun. 2014

Designerul Razvan Ciobanu a trecut prin clipe grele miercuri, cand a fost dus de urgenta la spital.

Razvan Ciobanu a povestit ca a ajuns la spital cu salvarea si ca s-a intors de trei ori la camera de garda pentru ca nu ii trecea durerea. In schimb, el s-a aratat impresionat de cat de dedicati sunt medicii din sistemul de stat.

Citeste si Ce spune Adrian Perjovschi despre relatia cu designerul Razvan Ciobanu

Designerul a recunoscut ca atunci cand a mers la un spital privat, a simtit ca nici unui doctor nu ii pasa de ei, dar cei de la stat au facut tot ce au putut pentru a-l ajuta, in ciuda conditiilor vitrege de lucru. Intrebat ce a patit exact si de ce a ajuns la urgente, Ciobanu a dezvaluit ca are probleme cu colecistul, scrie click.ro.

„As putea scrie un roman despre experienta mea inceputa ieri si neterminata inca …dupa un drum (primul din viata mea) cu salvarea si vreo 3 tentative, soldate cu revenire, de a pleca din camera de garda. Cred ca avem medici exceptionali, nu avem conditii in care sa isi exercite profesia si suntem prea multi pacienti pe cap de medic.

Citeste si El este iubitul lui Razvan Ciobanu! Cei doi s-au certat la prima iesire in public. Vezi aici de ce!

Rezervele cu plata sunt antamate mai ceva ca apartamentele de lux de la hotel iar saloanele pentru cei multi…neancapatoare. Nu cred ca se vor putea schimba conditiile nici in urmatorii 20 de ani.

Oricum de ieri am descoperit pe propria piele cat de important este ca medicul/medicii care te preiau in urgenta sa isi doreasca sa te repuna pe picioare si sa te trateze. Am putut face comparatie cu un spital particular unde am simtit ca tot ce-si doreau era sa imi scoata bani din buzunar.

Cat mai multi. Iar la stat si-au dorit doar sa nu ma mai doara si sa imi dea solutii, sa ma indrume spre ce ar fi bine de facut. De aseara nu mai cred ca toti chirurgii sunt macelari si nu mai cred ca cei pe medicina de urgenta sunt nepregatiti”, a marturisit Razan pe pagina sa de Facebook.

Citeste si Razvan Ciobanu o face praf pe Paula Seling: „Imi sangereaza ochii! Sa-i infranga avantulloading...

Adauga un comentariu