Actualitate

Credeati ca le-ati vazut pe toate? Cristian Adomnitei are o reteta secreta de a aduna bani in buzunar

Publicat: 17 aug. 2014
1

@ Liberalul Cristian Adomnitei a reusit sa-si rotunjeasca veniturile de pe urma unor simple plimbari in afara tarii @ Nu este pentru prima oara cand presedintele CJ recurge la astfel de gesturi si nimeni nu stie exact cu ce se ocupa acesta @ Sub pretextul reprezentarii judetului, Adomnitei a reusit sa-si umple din nou conturile

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, liberalul Cristian Adomnitei, a mai reusit sa faca o afacere profitabila pe fonduri publice. Insa modul cum a adunat banii ramane un mister.

Adomnitei a strans circa 13 mii de euro doar de pe urma unor deconturi de la Comitetul Regiunilor, o autoritate care reuneste mai multi sefi de institutii din statele Uniunii Europene. Adomnitei participa de cateva ori pe an la sedintele acestui comitet, insa sumele de care beneficiaza nu sunt deloc de invidiat.

Citeste si: Dezvaluiri incendiare! Uitati in ce lux se lafaie Cristian Adomnitei pe banii nostri! – GALERIE FOTO

Profitand de faptul ca reprezinta judetul Iasi la asemenea intalniri, Adomnitei nu ezita sa plece la Bruxelles pentru a mai sparge niste fonduri publice. De data aceasta nu este insa vorba de fonduri ale Consiliului Judetean Iasi, ci de banii de la Uniunea Europeana. Din moment ce a beneficiat de 13 mii de euro intr-un an pentru transport si indemnizatie, lucrurile sunt cat se poate de clare. Seful judetului nu a explicat insa clar ce face la Comitetul Regiunilor pentru a-si merita acesti bani. Reporterii BUNA ZIUA IASI (BZI) au solicitat oficial de la CJ informatii despre modul cum a beneficiat Adomnitei de acesti bani.

Consiliul Judetean Iasi a oferit insa un raspuns in bataie de joc. „Comitetul regiunilor se intruneste in 5-6 sesiuni plenare anual si in comisii de specialitate. Pentru data la care au avut loc aceste sesiuni si comisii de specialitate va atasam calendarul activitatilor pe anul 2013 al Comitetului Regiunilor. Scopul deplasarilor domnului presedinte la Comitetul regiunilor este participarea la sesiuni plenare si la comisii de specialitate, participarea fiind imperativa deoarece acesta detine calitatea de membru al acestui organism. In legatura cu decontul deplasarilor domnului presedinte la sesiunile plenare si comisiile de specialitate ale Comitetului Regiunilor, nu putem furniza asemenea informatii deoarece toate cheltuielile aferente participarii se suporta de catre Comitetul regiunilor”, se arata in raspunsul celor de la Consiliul Judetean. In urma cu doi ani, Adomnitei a decontat doar trei mii de euro de pe urma acestor sedinte. Trebuie precizat insa ca liberalul si-a preluat mandatul la jumatatea anului si nu a avut suficient timp sa „sparga” o suma mai mare. Cunoscuta fiind pasiunea acestuia pentru plimbari in tara si strainatate este de asteptat ca si in acest an suma sa fie la fel de mare ca cea din 2013 sau poate chiar mai mare.

Comentarii
  • Eu inteleg ca aveti misiunea sa il atacati pe Adomnitei dar, chiar trebuie sa va faceti de ras pentru asta? Nu va dati seama ca sunteti penibili cu asemenea articole? Cautati fratilor ceva mai bun!

  • DACA MOACA LUI CRISTINEL ADOMNITEI NU ERA ALATURI DE NICHITA LA ALEGERI NICI UN PENSIONAR NU-L ALEGEA ,CA SI PENSIONARII L-AU ALES PE NICHITA PENTRU ACEST AMARAT DE LIBER PE MIJ DE TRANSPORT .LIBERALI AU PROFITAT DE CEI AMARATI IAR ACUM IL PUPA IN CUR PE BASESCU ,LIBERALI CURVE CU DOUA FETE .ITI ESTE SCARBA PANA LA VOMA CE FAC ACESTI POLITICIENI IAR DL ADOMNITEI ESTE UN PARVENIT AROGANT CARE VREA SA TRAIASCA CA UN PRINT .PENTRU CATALIN COMENTATORUL CARE IL PUPA IN CUR PE ADOMNITII S-O FACA IN INTIMITATE NU PUBLIC ,PENTRU NOI CEI AMARATI CARE NE UITAM MEREU IN PORTOFEL CAND CUMPARAM CEVA SA VEDEM CE NE RAMANE NU MAI PUTEM SUFERI PE NICI UN POLITICIAN . :”TREZITIVA OAMENI BUNI CA DACA DORMITI NU VEDETI CE FAC HOTII DE POLITICIENI TRZITIVA TINERILOR SI NU-I LASATI SA VA TRIMITA SLUGI PE ALTE MELEAGURI SI EI SA HUZUREASCA

    • Georgica, tocmai pe oameni ca tine se bazeaza politicinii atunci cand ne iau de prosti! Si apoi, nu te mai plange atata! Daca de fiecare data dupa ce faci cumparaturi te uiti in portofel si inca mai ai bani, inseamna ca o duci bine!!!

Adauga un comentariu