Magazin

Credit fără verificare în biroul de credit. Unde este posibil?

Publicat: 26 ian. 2021
credit cu aprobare pe loc
Puteți contracta un credit cu aprobare pe loc accesând formularele online ale instituțiilor financiare nebancare

Te afli într-un impas și ai nevoie de bani? Dacă dorești un credit fără verificare în biroul de credit, urmează sfaturile experților creditdoctor.ro . Astfel, vei putea să intri în posesia banilor în doi timpi și trei mișcări. Dar până acolo, trebuie să parcurgem câțiva pași de informare pentru a fi la curent cu situația în care ne vom afla după contractarea împrumutului.

Credit fără verificare în biroul de credit. Unde?

Dacă ați fost raportat/ă în biroul de credit ori aveți un istoric negativ de plată a ratelor să știți că mai aveți o șansă. Puteți solicita un împrumut pe termen scurt de la o instituție financiară nebancară. Singura condiție pentru care puteți intra în posesia unui credit fulger aprobat online este să aveți un venit minim lunar. Acesta poate porni și de la 300 lei. Dacă vă calificați și aveți încasări lunare mai mari de 300 lei, puteți solicita un credit urgent azi. Dacă doriți un credit fără verificare în biroul de credit, accesați site-ul creditdoctor.ro și acolo veți găsi toate informațiile necesare. Printre acestea se numără următoarele:

  • pentru a solicita un credit rapid, clientul trebuie doar să selecteze suma dorită și să completeze cererea de credit online;
  • de reținut faptul că pentru aceste tipuri de credite nu este nevoie de nicio garanție ori de vreun girant. Practic puteți împrumuta până la 4.000 de lei doar în baza fluturașului de salariu. Acesta poate porni de la suma de 500 lei lunar.
  • documentele necesare sunt: copia CI și extrasul de cont al cardului de salariu pe ultima lună încheiată, în cazul creditului cu card de venit sau un extras de cont ce conține codul IBAN al unui cont personal. Prima ofertă se încadrează până la suma maximă de 3.000 pentru o perioadă maximă de 62 de zile. Dacă sunteți la primul împrumut, de până la 2.000 lei, dobânda este 0, pentru creditul cu cardul de venit!
  • după finalizarea completării formularului și a aplicației, puteți primi banii pe cardul de salariu ori într-un cont personal, în aceeași zi.
  • pentru ca un credit să se considere valid trebuie să aveți o vârstă între 18 și 70 de ani, încasarea venitului trebuie să fie pe card ori într-un cont personal și trebuie să aveți un venit minim lunar garantat începând cu 500 lei. Mai trebuie să trimiteți/încărcați documentele necesare aprobării (Copie CI și extras de cont), iar în final trebuie să lăsați niște date valide de contact(număr de telefon și adresă de email).
  • partea bună a acestui demers este reprezentată de faptul că instituția financiară nebancară acceptă și persoane cu istoric negativ de la Biroul de Credit.

În final, trebuie să fiți atent/ă la suma maximă împrumutată, la durata contractului și la dobânda aferentă acestuia. Nu solicitați acest împrumut decât doar dacă aveți nevoie stringentă de bani deoarece dacă nu îl veți putea returna la timp, veți plăti penalizări extra ori veți fi refuzat a doua oară când veți dori să solicitați un nou împrumut. Deci nu abuzati de faptul că puteți contracta credit chiar dacă aveți istoric negativ de plată dacă sunteți în incapacitate de a returna sumele împrumutate.

 

Tags:
Adauga un comentariu