Magazin

Credit rău platnici 2021. De unde îl poți obține și în ce condiții?

Publicat: 22 nov. 2020
bani imprumut 2021
Bani oferiți cu titlu de împrumut în anul 2021

Dacă am ajuns în anul 2021 înseamnă că nu a fost sfârșitul lumii din cauza Covid și că ne putem relua viețile noastre în limitele normale pe care ni le permit vremurile actuale. Au trecut sărbătorile, am primit nuielușa de la Moș Nicolae și Cadouri de Craciun, sărbătoare pe care am petrecut-o cu familia, iar revelionul și el a trecut însoțiti de cei mai buni prieteni. Suntem în luna Ianuarie și ne așteaptă la orizont un nou an plin de surpize și provocări. Ne-am făcut planuri, care mai de care mai îndrăznețe și oricât am trage linie, tot ceea ce ne mai lipsesc sunt banii. De aceea, în următoarele rânduri vom transpune câteva opțiuni de creditare pentru anul 2021.

De unde pot lua în credit pentru rău plantini în 2021?

Dacă anul 2020 nu a fost prea cu noroc și ai împrumutat bani de la bănci în scopuri personale ori de afaceri și nu ai reușit să plătești ratele la timp, cel mai probabil ai fost raportat în biroul de credit. Din cauza acestui considerent nu mai poți împrumuta bani de la instituțiile bancare clasice. Totuși, dacă anul 2021 vine cu altă perspectivă și ai o viziune de afaceri, ai posibilitatea să împrumuti bani chiar dacă ești rău platnic ori ai fost raportat în biroul de credit. În România există peste 10 instituții financiare nebancare ce oferă împrumuturi pentru rău platnici. Este adevărat, dobânda este mai mare decât la băncile clasice, dar dacă returnezi banii la timp, nu ai nicio problemă. Partea bună este că poți aplica online și poți primi banii în cont în aceeași zi. Nu mai trebuie să aștepti zile întregi sau poate chiar săptămâni până se acordă aprobarea de la „București”. Prietenii de la CreditDoctor.ro au făcut un clasament pentru cei ce sunt în căutare de credite pentru rău platnici 2021 și acolo puteți aplica pentru un împrumut rapid.

Sperăm că v-am fost de ajutor cu această informație despre împrumuturi și că anul 2021 vă va aduce mai multă inspirație și noroc pe aria profesională. Sfatul nostru este să luați bani împrumut doar pentru nevoi de afaceri, cei care căutați credite de nevoi personale să amânați decizia de contractare mai ales dacă aveți datorii pe 2020. Gândiți-vă la o idee de afaceri și porniți cu dreptul în 2021 pentru a produce bani și de ce nu pentru a achita ratele din urmă pe anul 2020 ca să puteți contracta în viitor împrumuturi mai mari pentru extinderea afacerii sau chiar pentru contractarea unui împrumut ipotecar. Mai apoi dacă profitul se adună încet încet vă puteți gândi și la un concediu în vara anului 2021 pentru că se face un an de când nu ți-ai mai permis să ieși din țară. După un an de trudă și izolare meriți cu siguranță o vacanță all inclusive într-un resort alături de familia mult iubită, mai ales că unele IFN-uri oferă împrumuturi cu 0% dobândă pentru primele 30 de zile, deci dacă returnați banii în timp util, nu plătiți nimic dobândă. Dacă întărziați mai mult de 30 de zile, vi se aplică o dobândă de 1.2 % pe zi.

Tags:
Adauga un comentariu