Magazin

Creeaza Facebook-ul dependenta? Tu rezisti 99 de zile fara Facebook?

Publicat: 12 iul. 2014
1
FACEBOOK creeaza dependenta. Desi se mai dezbate in continuare legalitatea respectivului gest al companiei americane, au inceput sa apara online mai multe forme de protest fata de actiunile gigantului. Una dintre acestea a fost facuta publica zilele trecute de o companie de marketing si se ascunde in spatele titlului ,,99 Days of Freedom”.

Vezi si De ce sa renunti la Facebook 
Cele 99 de zile de libertate constau, in egala masura, intr-o provocare si un studiu. Practic, realizatorii experimentului vor sa afle daca veti fi mai fericiti fara sa intrati pe Facebook, scrie romaniatv.net.
Pentru a participa la studiu, trebuie sa intrati pe 99daysoffreedom.com, sa va creati un timer personal si sa-l postati pe pagina voastra de Facebook. Acesta din urma va fi suficient pentru a va avertiza prietenii de pe Facebook ca treceti printr-o perioada de celibat vizavi de statul pe reteaua sociala.

Vezi si Sa NU faceti asta pe FACEBOOK – VIDEO 

In mod evident, nu va obliga nimeni sa nu intrati pe Facebook in toata acea perioada. In final, toata initiativa este mai degraba o provocare interioara decat un contract, potrivit romaniatv.net.
Adauga un comentariu