Aperitive

Crenvursti in aluat frantuzesc

Publicat: 06 mart. 2012

Ingrediente:

crenvursti
aluat frantuzesc
un ou
maioneza
seminte de susan
seminte de mac

  
Mod de preparare:

Preincalzim cuptorul la 180-200 de grade. Intre timp, intindem frumos foaia de aluat, iar cu ajutorul rolei zimtate, decupam dreptunghiuri, punem o jumatate de crenvurst si-l invelim apasand un pic pe aluatul din jurul crenvurstelui. Asezam pe tava de la aragaz, tapetata cu hartie de copt, ungem cu oul zbatut bine si aluatul si crenvurstele, apoi presaram seminte de susan, mac. Bagam tava in cuptorul preincalzit si lasam pana vedem ca aluatul se rumeneste.
Scoatem tava de la cuptor, ii lasam sa se raceasca si cu ajutorul unei scobitori, facem ochi, nas, gura si ceva plete din maioneza.
Crenvursti in aluat frantuzesc pregatiti de Daniela.



loading...

Adauga un comentariu