Stiri si curiozitati

Crestini, paziti-va! PROFETIA Sfantului Nifon despre Biserica si PREOTI! „Traim DEJA aceste vremuri”!

Publicat: 07 ian. 2015
3

Sfantul Nifon a fost patriarh al Constantinopolului si s-a remarcat inca de la inceput prin harul sau. Acesta a facut o serie de profetii de-a dreptul cutremuratoare despre cum vor arata cele din urma zile ale omenirii, scrie a1.ro.

Potrivit acestuia, Apocalipsa va avea semne destul de clare. Atunci cand sfarsitul se va apropia, omenirea se va confrunta cu incercari grele. Oamenii nu vor mai vedea minunile din jurul lor si nici calea cea dreapta.

„Pana la sfarsitul lumii, fiule, nu vor lipsi dreptii Domnului Dumnezeu, dupa cum nici lucratorii satanei nu vor lipsi. In zilele cele mai de pe urma, insa, adevaratii slujitori ai lui Hristos se vor ascunde de oameni. Si chiar daca nu vor face semne si minuni ca astazi, vor calatori necontenit pe calea cea stramta, cu toata smerenia. Acestia vor fi in Imparatia lui Dumnezeu mai mari decat parintii facatori de minuni. In vremea lor nu va mai fi cineva care sa faca semne minunate, deoarece, chiar vazandu-l, nu vor vrea sa se intelepteasca in luptele duhovnicesti.”

Vezi si „Vor MURI multe VIETI. Vom trai cu spaima”! PROFETIA CUTREMURATOARE a unei calugarite despre PERICOLUL ce va urma!

Mai mult decat atat, se pare ca si fetele bisericesti se vor departa de la drumul cel drept, devenind astfel niste slujitori ai banilor.

Vezi si PROFETIILE Sfintilor Parinti te vor lasa masca! DESTINUL ROMANIEI este deja scris!

„In primul rand, cei ce vor sedea pe scaunele bisericesti din toata lumea, vor fi cu totul straini si nici idee nu vor avea despre virtute. Dar si intaistatatorii monahilor vor fi la fel.

Vor fi robii pantecelui si ai slavei desarte, incat vor fi mai degraba sminteala pentru oameni decat pilda de virtute, deorece virtutea va lancezi. Va domni peste tot iubirea de argint, dar vai de monahii care se vor desfata cu banii. Ca acestia vor fi uraciune inaintea lui Dumnezeu si nu vor vedea fata Domnului. Monahii si mirenii vor da bani cu camata si nu vor vrea sa-i inmulteasca in Dumnezeu, prin milostenie la saraci. De aceea, daca nu se lasa de aceasta lacomie, vor fi aruncati in Tartar si in muncile iadului.

Deci atunci, cum am zis mai inainte, cei mai multi se vor rataci in nestiinta pe calea cea larga a pierzarii.”

Adauga un comentariu