Actualitate

Crezi ca ai farmece facute? Iata cele mai PUTERNICE DESCANTECE de boala, de deochi si de impacare

Publicat: 21 iun. 2015

Vorbele din batrani spun ca vrajile pot fi desfacute doar cu ajutorul descantecelor. Cand esti bolnav, cand suferi de dor sau cand ai copilul deochiat, mergi la batranele din satul bunicilor sa iti descante.

Vorbe cu talc, adunate in versuri ritmate, descantecele au si azi o mare putere de sugestie. Forta lor magica sporeste in preajma zilelor de post sau cand se apropie Luna plina. Persoana care descanta trebuie sa fie intotdeauna o femeie. Ea trebuie sa indeplineasca intregul ritual al descantecului, sa faca semnul crucii peste apa neinceputa, peste omul suferind si peste duhurile necurate, ca sa le alunge. Apa si busuiocul sfintit, carbunii din vatra, fierul si nuiaua de alun sunt cateva din obiectele necesare ritualului. Lumanarile aprinse, semnul crucii si invocarea Maicii Domnului apar adesea in descantece, semn ca pentru oamenii simpli a existat intotdeauna o legatura puternica intre credinta in Dumnezeu si magia vindecatoare.

Descantece de insanatosire
Fa semnul crucii de trei ori asupra persoanei bolnave, rosteste descantecul si fa iar semnul crucii de trei ori. Ritualul trebuie repetat dimineata si seara cel putin trei zile la rand.

"La Maica Domnului m-am rugat,/ Maica Domnului m-a ascultat,/ Bolile le-a adunat,/ Departe le-a aruncat,/ Bolile s-au vindecat/ Si am ramas/ Frumos si sanatos,/ Curat si luminat,/ La trup,/ La cap/ Si la suflet,/ Ca de Maica Domnului lasat!"

Descantece de impacare
Cand vrei sa impaci doua persoane aflate in conflict, repeta descantecul de trei ori in prag de seara, invartind in sensul invers al acelor de ceasornic o ulcica de lut cu apa neinceputa.

"Eu intorc ulcica/ Si ulcica intoarce vatra/ Si vatra intoarce soba/ Si soba intoarce grinzile cu horna/ Si grinzile intorc podelele,/ Leaturile si sindrilele,/ Sindrilele intorc crangurile/
Si crangurile intorc pe Sfantu Spiridon/ Si pe Sanziene/ Si Maica Domnului/ Sa intoarca inimile celor impricinati/ Unul asupra altuia/ Cu cugetele/ Si cu dragostea/ Sa se impaciuiasca!" (cules de Tudor Pamfile – "Sarbatorile la romani")

Descantece de deochi
Ia noua carbuni aprinsi si arunca-i intr-un vas cu apa neinceputa. Sufla asupra celui deocheat de trei ori si spune descantecul, apoi arunca apa din vas peste drum de casa.

"Fugi deochi,/ Dintre ochi,/ Ca te-ajunge-o vaca neagra,/ Cu coarnele sa te sparga,/ Sa te-azvarle peste mare,/ In pustiu, in departare,/ Acolo sa pieri,/ Ca ziua de ieri,/ Ca roua de floare,/ Ca spuma de soare,/ Iar capul cel deocheat/ Sa ramaie luminat si curat/ De boala scapat."
„Fugi ochi de deochi/ Iesi si fugi din calea lui cutare/ Pe pamant pustiu/ Unde vantul nu bate/ Unde cainii nu latra/ Si cocosii nu canta./ Amin!"

Descantece de ceasul rau
Este un descantec potrivit cand copiii se sperie sau cand presimti ca se apropie ceva rau. Trebuie sa aprinzi o lumanare si sa rostesti versurile de trei ori.

"Ceas rau cu pocitura,/ Ceas rau cu sagetatura,/ Ceas rau cu spaima,/ Ceas rau de cu seara,/ Ceas rau de la miezu-noptii,/ Ceas rau de cu ziua,/ Sa te duci pe munti,/ Pe sub munti,/ C-acolo-s a tale curti!/ C-acolo-s mese asternute/ Si pahare umplute/ Si scaune asternute/ Pentru tine gatite!/ Acolo sa traiesti,/ Acolo sa veciuiesti/ De cutare sa nu gandesti!"

Descantece de dragoste
Ia un vas cu apa neinceputa, pune in el 12 picaturi de miere, sase bucati dintr-o lumanare de nunta, tamaie si busuioc sfintit. Lasa vasul la lumina Lunii, iar dimineata, inainte de rasarit, amesteca in vas cu o lingura de lemn noua de 12 ori si rosteste descantecul. Repeta intregul ritual sambata seara si in noptile cu Luna noua cel putin trei luni la rand.

„Cum se lipeste ceara de maini/ Si mierea de gura,/ Asa sa se lipeasca dragostea lui (numele barbatului)/ De dragostea ei (numele femeii)!/ Sa ramaie manoasa/ Ca painea in incapere,/ Ca mierea in ulcele,/ Ca vinul strecurat,/ Ca izvorul cel curat,/ De dragoste, de iubire/ Si de multumire./ Adaugat si primit si umplut."loading...

Comentarii
  • Numele meu este lilian N. Aceasta este o zi foarte bucuroasă din viața mea datorită ajutorului pe care mi l-a oferit Dr.saguru, ajutându-mă să-mi revin fostul soț cu vraja sa magică și iubitoare. am fost căsătorită de 6 ani și a fost atât de groaznic pentru că soțul meu mă înșela cu adevărat și căuta un divorț, dar când am întâlnit pe e-mail Dr.saguru pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să-și recupereze fostul și ajută la fixarea relației.și îi fac pe oameni să fie fericiți în relația lor. I-am explicat situația mea și apoi am căutat ajutorul lui, dar spre surprinderea mea mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și iată că acum sărbătoresc, pentru că Sotul meu s-a schimbat total în bine. El vrea întotdeauna să fie alături de mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Chiar mă bucur de căsătoria mea, ce sărbătoare grozavă. Voi continua să depun mărturie pe internet, deoarece Dr.saguru este cu adevărat un castru de vrăji. ESTE NEVOIE DE AJUTAT CÂND DOCTORUL DE CONTACT SAGURU ACUM VIA EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com sau whatsapp +2349037545183 El este singurul răspuns la problema ta și te face să te simți fericit în relația ta. Și de asemenea este perfect în 1 LOVE SPELL 2 WIN EX BACK 3 FRUITUL WOMBULUI 4 PROMOVARE Vrăji 5 PROTECȚIE VOSTRIE 6 VOSTURĂ DE AFACERI 7 BUN VOC DE JOC 8 VÂNZARE DE LOTERIE ȘI CAZ DE CURTE.

Adauga un comentariu