Magazin

Crezi ca esti un bun angajat? 5 semne care iti arata ca esti un DEZASTRU

Publicat: 14 sept. 2014
Daca vrei sa afli ce fel de angajat esti trebuie sa urmaresti cateva indicii, care iti arata daca esti bine vazut la serviciu. Un semn important este bucuria cu care mergi la munca. Urasti zilele in care te duci la serviciu si abia astepti sfarsitul de saptamana? Este un semn ca nu esti potrivit pentru job. Iata, mai jos, indicii care iti arata daca este sau nu cazul sa cauti ceva diferit.
1. Ramai mereu pe dinafara
Daca esti un singuratic la locul de munca si realizezi ca nu te potrivesti cu nici o persoana din birou este posibil ca acesta sa nu fie locul bun pentru tine. Cand nu te intelegi cu cativa colegi este ceva obisnuit, insa este ceva diferit cand nu rezonezi cu nici o persoana, inclusiv colegi cu care lucrezi in mod constant sau sefi. Este un semn care iti arata ca trebuie sa cauti ceva diferit.
2. Nu primesti niciodata sarcini
Daca lucrezi cu o echipa sau individual, la diferite proiecte, insa nu esti ales ca sef de echipa sau nu esti nici macar inclus in echipa, este un semn care arata ca nu esti bine privit si ca sefii sau colegii vad ca nu esti bun in ceea ce faci sau nu esti potrivit pe post. Daca esti ales la urma sau primesti sarcini deloc importante este clar ca nu esti calificat pentru anumite sarcini.
3. Nu primesti mariri de salariu
Cand toti colegii tau primesc o marire de leafa si tu ai acelasi salariu de cativa ani este un semn care iti arata ca esti trecut cu vederea. Daca nu excelezi managerii nu-ti vor mari leafa si daca niciodata nu primesti mariri este clar ca nu esti bun la ceea ce faci. Marirea este un semn clar ca esti apreciat.
4. Nu esti promovat
Daca ai aplicat in trecut pentru diferite promovari, iar sefii te-au ignorat, este clar ca sefii nu considera ca muncesti suficient de mult. Este un semn ca nu ai calitatile necesare pentru postul la care visezi, mai ales daca lucrezi de cativa ani in companie sau firma si alti colegi au fost avansati, chiar daca au venit de mai putin timp. Chiar daca nu ai fost concediat, faptul ca esti lasat sa stagnezi este un semn ca nu vei avansa niciodata. Ai doua optiuni in situatia data: sa cauti altceva sau sa iti imbunatatesti calitatea activitatii.
5. Esti suprasolicitat
Urmatorul scenariu nu este de dorit pentru nimeni: sarcini simple si putine, suprasolicitare zilnica. Daca ti se intampla asta este clar ca te afli pe un post care nu ti se potriveste. Ar fi cazul sa te gandesti bine daca este bine ce faci, mai ales daca vezi ca aceleasi sarcini care pe tine te istovesc nu reprezinta o problema pentru colegii tai. Este un semn ca nu faci fata.

Citeste si Locul bizar unde oamenii simt DURERE, FRICA si APASAREloading...

Adauga un comentariu