Magazin

Crezi ca te iubeste? Vezi semnele care iti arata ca te va parasi

Publicat: 24 aug. 2014
Intuitia feminina este cea care ne ajuta sa vedem multe lucruri, insa exista si situatii in care fie nu vrem sa credem in propria intuitie, fie ea nu se manifesta. De exemplu, daca nu iti dai seama ca iubitul tau urmeaza sa rupa relatia, ai la indemana cateva indicii de care poti tine cont.

Citeste si Bolile se pot citi in palma – VEZI CUM!
 

1. Este mereu ocupat
Inainte, cand in relatia ta cu iubitul tau era doar lapte si miere, el era mai tot timpul alaturi de tine, iar atunci cand nu putea sa fie, facea tot posibilul pentru a sti in fiecare clipa ce faci. S-a schimbat radical de atunci? Este mereu ocupat si inventeaza tot felul de scuze pentru a motiva absenta apelurilor telefonice sau absenta raspunsului la mesaje? Fii precauta, deoarece acesta este unul dintre primele semne ca se gandeste sa te paraseasca.
2. Nu se apropie de tine si nu mai este tandru
Cand partenerul tau incepe sa rareasca momentele in care te atinge si nu mai este tandru este semn ca s-a plafonat in relatie si ca pare pregatit sa te paraseasca.
3. Isi schimba statusul de relatie de pe Facebook
Observi ca iubitul tau nu mai este intr-o relatie pe Facebook, ci este singur? Ei bine, acest gest nu poate insemna decat un lucru: vrea sa puna punct relatiei cu tine, insa nu are curaj sa-ti spuna direct, ci asteapta ca tu sa „te prinzi”. De obicei, cand sunt intrebati de ce isi schimba statusurile de pe Facebook, barbatii dau in balbaiala si cea mai credibila scuza este greseala nevinovata de a fi apasat pe butonul nepotrivit.
4. Te lasa pentru prieteni
Este normal ca iubitul tau sa aiba prieteni si sa iasa cu ei, asa cum este normal ca si tu sa iesi cu prietenele tale, insa atunci cand aceste iesiri din partea lui se inmultesc considerabil, in defavoarea petrecerii timpului cu tine, ai putea sa te gandesti la faptul ca partenerul tau vrea altceva.
Minciunile sunt permise intr-o relatie atat timp cat sunt nevinovate si nu ranesc pe nimeni. In momentul in care iti dai seama ca iubitul tau te minte tot mai des, fie atunci cand iti spune unde este, fie atunci cand iti spune de ce nu te-a sunat, este posibil sa te avertizeze ca vrea sa te paraseasca.
6. Incepe sa-ti reproseze diverse lucruri
Un barbat care incepe sa-i reproseze iubitei diverse lucruri, unele total lipsite de importanta, lasa impresia ca nimic din ce se intampla in relatie nu mai este pe placul lui. Pentru a-si acoperi incercarea de despartire si pentru a se elibera de orice vina, iubitul tau poate incepe sa-ti faca observatie pentru tot felul de nimicuri, eventual sa te acuze de infidelitate. Asa considera el ca te poate determina sa accepti fara probleme despartirea.
7. Arata semne clare
Tot din lipsa curajului de a-si spune direct ca vrea sa te paraseaca, iubitul tau poate recurge la „scaparea” unor indicii edificatoare: lasa mesaje de la alte fete in telefon, da likeuri unor prietene mai vechi, lasa comentarii indraznete pe Facebook, iar in cercul de prieteni nu prea te mai baga in seama. Face toate aceste lucruri astfel incat sa iti arate ca nu mai esti importanta pentru el.
Tags:


loading...

Adauga un comentariu