Titlurile zilei

Crimă cum rar s-a întâlnit la Iași! Și-a omorât prietenul din copilărie cu zeci de lovituri de cuțit! În inimă, victima avea tăieturi adânci!

Publicat: 17 mai 2021
Mașina poliție, o bandă pe care scrie:
Un ieșean este suspectat că și-a ucis cel mai bun prieten cu o ploaie de lovituri de cuțit, după o ceartă banală

Un bărbat din localitatea Mânjești, comuna Mogoșești, județul Iași, a fost dus ieri de anchetatori la Institutul de Psihiatrie „Socola”. Individul urmează a fi expertizat psihiatric, pentru a vedea dacă acesta a avut discernământ în momentul în care a săvârșit oribila faptă. Bărbatul de 62 de ani este cercetat pentru că și-ar fi ucis cel mai bun prieten din copilărie. Tragedia a avut loc pe fondul consumului excesiv de alcool și al unei certe banale

Crimă oribilă, petrecută sâmbătă, 15 mai 2021, seara, în județul Iași! Un bărbat este suspectat că și-a ucis cel mai bun prieten! Victima a fost înjunghiată cu un cuțit de mai multe ori în inimă și nu a avut nicio șansă de a supraviețui! Criminalul a fost luat de polițiști și dus la Institutul de Psihiatrie „Socola”!

În urmă cu două zile, în jurul orei 19:00, autoritățile ieșene au fost alertate printr-un telefon la numărul unic pentru apeluri de urgență 112 cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 57 de ani, din localitatea Mânjești, comuna Mogoșești, județul Iași, a fost găsit într-o baltă de sânge. La scurt timp, la fața locului s-au deplasat echipaje medicale și de Poliție. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru victimă, Alexandru C., decât să declare decesul. De asemenea, oamenii legii au demarat de urgență ancheta și au ajuns la principalul suspect.

Gavril Agachi, suspectat că și-a ucis cel mai bun prieten de la o ceartă banală

Surse judiciare au afirmat că principalul suspect este Gavril Agachi (62 de ani). Oamenii legii l-au ridicat pe bărbat și l-au dus la audieri. Acolo, ieșeanul a recunoscut parțial comiterea faptei.

„Pe data de 15 mai 2021, în jurul orei 19:00, autoritățile au fost anunțate despe comiterea unei crime. Anchetatorii s-au deplasat la fața locului, unde au găsit victima. Bărbatul a fost declarat decedat, ca urmare a unei insuficiențe cardio-respiratorii acute, consecință a hemotoraxului drept masiv și hemopericardului (sânge acumult în cavitatea pericardului), prin multiple plăgi înjunghiate, cu interesare pericardică și cardiacă. Victima a avut mai multe lovituri. Suspectul a fost identificat, dus la audieri, iar, mai apoi, a fost transportat la Institutul de Psihiatrie «Socola», pentru expertizare psihiatrică. La audieri, suspectul a recunoscut parțial comiterea faptei”, a declarat ieri Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Tragedia s-a produs pe fondul consumului în exces de băuturi alcoolice

Oamenii legii au adăugat că, sâmbătă după-amiază, cei doi vecini și prieteni din Mânzești, comuna Mogoșești, s-au întâlnit pentru a discuta și pentru a se cinsti cu câteva pahare cu alcool. La un moment dat, între cei doi au apărut unele disensiuni și, de aici, până la ceartă n-a fost decât un pas. Conform anchetatorilor ieșeni, la un moment dat, Gavril Agachi (62 de ani) a pus mâna pe un cuțit și a început să-l înjunghie în special în zona pieptului pe prietenul său din copilărie, Alexandru C. (57 de ani). De altfel, victima nici n-a apucat să se apere sau să riposteze în vreun fel, spun oamenii legii. Contactat telefonic de către reporterii cotidianului „BZI”, primarul din comuna Mogoșești a declarat că a aflat despre producerea tragediei.

„Din ce am înțeles eu, după ce au muncit pe câmp toată ziua, cel mai probabil au mai băut pe la vreun bar ceva. Cei doi erau cunoscuți în comunitate ca fiind persoane care consumau alcool. Agresorul era cunoscut ca fiind o persoană agresivă, dar nu credea nimeni că este în stare de așa ceva! Astfel, după ce au muncit și au băut împreună, victima a mers și a dormit acasă la agresor și, acolo, orice a fost posibil, având în vedere că erau sub influența băuturilor alcoolice”, a declarat ieri Rodica Roșu, primarul comunei Mogoșești, din județul Iași.

Acum, urmează ca individul suspectat că și-a ucis prietenul din copilărie să fie expertizat psihiatric, iar dacă va fi găsit cu discernământ, acesta va fi propus pentru arestare preventivă, sub acuzația de omor.

Comentarii
  • Un alcoolist fara capatai acest Agapi. Fara nevasta, fara copii, e in gena alcoolul si violenta, asa a fost si tat-su Vasile si nici ceilalti 7 frati nu duc la urechi.

  • Draga domnule ilie
    Sunteți de toata jena, o
    rușine pt societatea noastră, se vede ca va lipsesc cu desăvârșire cei 7 ani de acasă
    Calul moare de drum lung su prostul de grija altuia

Adauga un comentariu